שבת שלום לכולם=)

שבת שלום לכולם=)

סיכום שבועי בתקווה שהשבוע הבא לא יהיה מבאס כמו זה שהיה יום ראשו
ן:צום ט באב יום שני:היה מפגש כתתי מבאס מאוד
יום שלישי:הודיעו לי שהעיפו אותי מהבצפר ואני והמדריך שאתי הכנו פעולה מהממת ואף חניך לא הגיע
יום רביעי:היה יומלדת שבוע לטליה אחינית שלי
יום חמישי:יום מלא בלימוד תנ"ך
יום שישי:התקשרו ב8 בבוקר הביתה העירו אותי והודיעו שהטיסה של אחי הוקדמה למוצ"ש אז כול המסיבה שטרחתי להכין ליום שני התבטלה כי יום שישי ואפחד לא יכול להגיע ומכיון שהטיסה במוצ"ש בשעה אחד בלילה ואנ חנו גרים בצפון רחוק מנתב"ג אז אחי נסע לחבר לשבת אחרונה בארץ וזה לא אופר!!! תוכניות לשבת :לאכול ללמוד ולישון וחבל שאני לא בי-ם לחגוג את חג אהבה עם בעלי לעתיד

yaakii

New member
my week:

יום ראשון: לא תאמינו, אבל גם לי היה צום ט' באב
.
יום שני: אני פשוט לא זוכר. כנראה סתם בבית.. יום שלישי: מחנה הכנה
יום רביעי: מחנה הכנה
יום חמישי: נסעתי לת"א יום שישי: הכנתי צ'ופרים+תיק למחנה תוכניות לשבת: לאכול אצל סבא-סבתא בשבת בבוקר , לחגוג ל-2 מחניכיי היקרים יומולדת
ולהפרד מרובם
עד לשבת שעוד שבועיים... למה העיפו אותך מהבצפר?? ומשתתף בצערך על הפעולה..
כשאני הכנתי ערב בלונים כמעט אף אחד לא בא גם
למה המפגש היה מבאס? מזל טוב לך ולטליה! לכמה זמן אחיך טס..? שתהיה לכולנו שבת שלום
ושבוע מבורך, שמח וכייפי!

שבוע טוב לכולם!!!! שבת מושלמת

טוב אז ככה בלי לקנאות... הילדים של הרב בנימין זאב כהנא הצדיק ואשתו היו אצלנו השבת בבית ילדים צדיקים!!! הם שמחו שלאחינית שלי קוראים על שם אמם הצדקת הי"ד והעיפו אותי מהבצפר בגלל שאני מדריכה בבנ"ע בנים הברזות וזה בצפר חב"ד בגלל זה צורית לא נגשה לחידון מטעם בצפר כי אסור!!! מזל יש מתנסים... המפגש היה דיי מבאס כי משכבה של 45 בנות הגיעו 12 ו3 הינו בגלל שעפנו באנו להפרד ועוד 2 עוזבות וזה היה מפגש טראומתי כזה מזעזע אחי טס לעוד 5 שנים אחרי שהוא שם כבר שנתים שמה עם אחי השני וזה מבאס כי אני מתגעגעת אלהם מזל שישראל התגעגע וקפץ לביקור בין שבועים בארץ משו שאחי השני לא עשה... טוב שבוע טוב יום ראשון שבט נצנים יוצאים למחנה אני לא יוצאת אתכם חניכים אהובים... תהנו ותשגעו את גולן כמו שרק אתם יודעים(לא שתראו את זה אבל אמרתי להם את זה היום בפעולה 30 חניכים שברתי שיא!!!)

yaakii

New member
../images/Emo2.gif 30 חניכים?!

השיא אצלי היה 12..! איך משתלטים על כזאת כמות
טוב, איך שהבצפר נשמע, זה לא נראה כמו הפסד גדול לעוף ממנו
אני יוצא עם חניכי למחנה בשני-שלישי.

מי אמר שמשתלטים?!

זה ממש לא הפסד הפסד הוא שצורית חברתי הטובה תשאיר שם ולא איתי... אני יצא עם החניכים למחנה בטז יז אב ראשון שני הזה אבל רק 23 חניכים יוצאים אין עלנו סניף בנ"ע קרית אתא אמפריה!!! ועזרא קרית אתא זה לא עזרא הם לא דוסים חחחח...

למעלה