שבת שלום לכולם :)

tomerldt

New member
שבת שלום לכולם :)

תקשיבו... המצב של הפורום לא הכי טוב לדעתי... עוברים ימים על גבי ימים ואפשר לראות (אם יש מזל) פעם באיזה יומיים שלושה הודעה שהתווספה... יהודית אתמול הופיעה ב"עבודה עברית" ואף אחד לא הוציא על זה מילה... חבל לי שהפורום הגיע למצב כזה של גסיסה... אני בעד להחיות אותו ולהחזיר אותו למה שהיה לפני חודשיים - שלושה. מקווה שתבינו את הדאגה שלי
תומר

tomerldt

New member
עבודה עברית- ההופעה!

ובעקבות מה שכתבתי אני אספר קצת על מה שהיה אתמול ב"עבודה עברית" למה שלא ידע או שמע.... אז ככה, יהודית עלתה בסביבות שעה 21:00, נכנסה כמובן עם השיר "ציפור מדבר" ואחריו עברה לביצוע של "באה מאהבה". הלהקה שנגנה איתה הייתה שונה ואף אחד מהנגנים הקבועים שלה לא ניגן איתה. ציפור מדבר היה חמוד מאוד :) נהנתי והקלטתי, אני אשמח לשלוח לכל מי שירצה! באה מאהבה גם מוקלט אבל לדעתי הוא היה הרבה פחות טוב מבהופעות בדרך כלל... זה היה ביצוע של הגרסא מתוך "באה מאהבה" ולא מתוך "לאן שהלב לוקח", משהו היה יבש בביצוע שם. היא נראתה ממש טוב בהופעה :) הייתה ממש חמודה!

ofra6

New member
מסכימה....

הפורום באמת גוסס לו.... מה קורה? טוב, ת'אמת שלא היו הופעות של יהודית כבר כמה זמן כי היא בחופש אז לא היו כמעט הופעות לסקר ולשתף כאן. נראה לי שהרבה מאיתנו פשוט מאוד מחכים לקיסריה (אני יודעת שאני מאוד מחכה). אבל, מה קורה עם סקר סופ"ש? וכל מיני דברים אחרים שהיו כאן??

חבר'ה...

קודם כל אני שמחה שהפורום חשוב לכם... דבר שני גם אתם יכולים לפתוח שרשור סקר סופ"ש וכו, לא תמיד יוצא לי להיכנס בימי שישי, וגם לא לניר... אז גם אתם יכולים לתפוס יוזמה
וכל יוזמה ברוכה.

Bbaby

New member
אויייייייייייייייייי כמה מבאס שלא באתי :(

לא היה לי עם מי (כך לפחות חשבתי). ולא ידעתי מה קורה איתי, אם אני בביהס או לא, נוסעת או לא, אז לא רציתי לקבוע סתם. איזה פספוס!

hila 2580

New member
אוווף... רציתי להיות שם אבל לא התחשק לי

להיות עם כל הישראלידה ואחותה..המוני מדי.. מישו יודע/ת אם אפשר לראות תמונות או קטעים מההופעה באיזשו אתר??

למעלה