שבת שלום לכולם

מיקה 42

New member
שבת שלום לכולם

ביום חמישי הבא 8.5.08 היה אמור להיות יום נהישואין שלנו אבל הוא לא חי בשביל לחגוג איתי. איך עוברים את היום הזה במינימום כאב.זאת השנה הראשונה למותו.וותיקים יקרים תנו עצה איך עוברים את היום הזה הכי פחות כואב שאפשר תודה

itaf10

New member
מיקלה היי חזקה, אין מה לעשות...

אנחנו אחיות לצרה. גם אצלי ב-19.05 יהיה יום נישואינו זו תהייה השנה החמישית שאני חוגגת בליבי לבד
אולי לא מעודד, אבל....

ליגה76

New member
../images/Emo201.gif שבוע טוב

עברתי כאלו 5 פעמים, אין לי עיצה בשבילך, בשנה הראשונה הייתי במיטה - לא יכולתי עדיין לקום ממנה, אבל בשנים שאחרי פשוט לקחתי לי יום חופש והלכתי לי להרגע מהטירוף. שנה שעברה פשוט עבדתי כרגיל ולא היה לי שניה זמן לחשוב על זה... תהיי חזקה

yamkachol

New member
מיקה יקרה,

זה יכאב. אין לך מה לדאוג. זה כאב, זה כואב וזה יכאב. זה מה שיש. את מתמודדת וכל הכבוד לך. אין קיצורי דרך. אם בטעות דפקתי חזק על האצבע בפטיש (במקום על המסמר) - זה כואב. זה הרעיון. מתמודדים - ואנו יכולים, יש לנו הרבה כוחות שלא היינו זקוקים להם עד כה, ושכעת אנו משתמשים בהם. את חזקה ואת יכולה. אל תחששי , אל תדאגי. הוא אהב אותך מאוד, ילדיכם אוהבים אותך שאר המשפחה אוהבת ודואגת לך. את כואבת - כי זה באמת כואב. זה מתאים. קבלי את הכאב, ותזכרי שהוא זמני בעוצמתו. את בתקופה מאוד קשה, ואחריה תגיע תקופה פחות קשה. אנחנו איתך - את בליבנו.

ג ל י 35

New member
האמת לא קלה......

אני תשע שנים אחרי ולא קל לי עם השנים, אני מרגישה משום מה כאילו ההיפך - ככל שהשנים מצטברות משום מה התחושה כאילו זה היה אתמול - מתחזקת....... אבל, באמת זה תלוי באיך אני מרגישה - פעם לקחתי יום חופש, ופעם דווקא רציתי להיות בסביבת אנשים - זה משתנה אצלי. בכל מקרה אין דרך קלה, צר לי אם תשובתי לא מעודדת במיוחד אבל זה בא מהמקום של התחושות שלי בלבד....כל אחד מגיב אחרת........

מיקה ואני בוחרת ביום הנשואין לפנק את עצמי ...

קונה לעצמי פרחים .... יוצאת לספא ,או סתם לסיבוב קניות .... ומודה על 32 השנים היפות שזכתי להיות לצידו ...

BennyKa

New member
ואני שלושה שבועות אחרייך

28-5 גם אצלי לא עברה שנה וזו תהיה הפעם הראשונה גם אצלי למען האמת פגשתינו הראשונה היתה שנה קודם לכן ב-10 במאי יקירה כל הימים אותו דבר - ואין זה משנה הם חסרים לנו בכול יום וגם ביום הזה טלי צודקת - פנקי עצמך ודמייני שהוא איתך וחוגג איתך יתכן שאפילו יהיה שמח
בני

למעלה