שבת שלום לכולם

avinaim3

New member
שבת שלום לכולם

שמי אבי ומתגורר באילת. עליתי בפוקס על הפורום הזה - לא ידעתי שהוא קיים. היות ואני סוחר חדש במטח (עשיתי קורס של ניתוח טכני לפני שנתיים) רציתי לשאול על חברות בארץ שהן אינן עושי שוק. האם מישהו מכיר חברה שכזו? ואם לא, על מי אתם ממליצים בחו"ל - אם בכלל אבי

רק חברות שהן ECN

כל העושי שוק למינהם ישדדו אותך בדרך זו או אחרת.. אין חברה כזו בישראל. יש בחו"ל.

avinaim3

New member
האמת...

שכך חשבתי (שבארץ כולם עושי שוק). מה זה ECN? אבי

יש עושי שוק הוגנים יחסית

לא בארץ! בחו"ל יש את OANDA שהיא מומלצת, למרות שהיא "עושה-שוק". ECN זו פלטפורמה שמחוברת ישירות לספקי הנזילות- הציטוטים שאתה תראה הם אמיתים מהשוק עצמו. יש כמה ברוקרים שהם ECN כמו MBTRADING EFX . HOTSPOT ואינטראקטיב-ברוקר. לחלק מהן יש דרישות של הפקדה מינימלית. (וזה מובן, אתה מצפה שבשביל 100$ יחברו מישהו למערכת הציטוטים הבין בנקאית..?) אלו שמומלצות לסוחר הפרטי עם חשבון קטן אלו MBTRADING , EFX , השאר גם טובות אפילו יותר אבל הדרישות שלהם יכולות להיות מינימום של 7000$ . תבדוק, יכול להיות שזה השתנה. הספרדים מאד נמוכים, בין 0-2 . אבל יש עמלה, בד"כ שווי של פיפס. אין שם ציטוטים מבוימים, ספייקים, סטופ -הנטינג, וכל הרעות החולות של עושי השוק למינהם.. עכשיו יבואו כל החברה ויגידו "אתה היית בכל הברוקרים בארץ?" - אני מכיר יותר מ100 סוחרים שהיו בכל ברוקר אפשרי בארץ. יש לכם עוד דרך ארוכה ארוכה להשתוות לברוקרים בחו"ל -שלא לדבר על בטחונות ופיקוח שאין לכם כלל וכלל. זאת שערוריה שהמפקח על שוק ההון לא פועל בנדון. אני מקווה שלא ימחקו לי את ההודעה.

avinaim3

New member
אל תדאג ממחיקה

הטקסט שלך שמור אצלי. אני מבטיח לך שאם תמחק הודעתך, אני אדאג שימחקו את המוחק מרשימת מנהלי הפורום. ועכשיו, בוא ואמכור לך משהו, אני רוצה לקבוע שאבד הכלח על הניתוח הטכני. אל תבין אותי לא נכון, אינני מתכוון לאמר שהניתוח הטכני איננו טוב ו/או נכון, הבעיה היא בנו, בני האדם, שאינם יכולים לעבוד כמו מכונות או רובוטים. בני האדם מפגינים אמוציות בכל מעשיהם, והתוצאה בדרך כלל היא קטסטרופה, כאשר מדובר במסחר במטח. (אצל רובם המכריע). אספר לך סוד, חמשת האחוזים שמרוויחים במטח, מזמן זנחו את הניתוח הטכני, ועברו לעבוד עם פלטפורמות סטטיסטיות. אני לא בטוח שאתה יודע מה זה, אבל זה הוא הדבר האמיתי. בעוד כשלושה חודשים אוכל להרחיב בנושא זה, כאשר פלטפורמה כזאת תהיה בידי, אחרי ניסויים של שלושה חודשי עבודה. תודה על תשובתך המצויינת אבי

אם אתה רוצה להריץ סיסטמים, ובאק טסטינג

אני ממליץ לך על אינטראקטיב-ברוקר. הפלפורמה שלו תומכת מצוין בנושא והיא כמה רמות מעל כולם. עוד אפשרות היא לעבוד עם TRADEstation שהיא פלטפורמה הכי מתקדמת דרך API, או במטה-טריידר, תלוי באיזו שפה הסיסטם מתוכנת. ומה המורכבות שלו. בכל מקרה אם אתה צריך עזרה במשהו בתיכנות, או בחיבור לשוק אני אוכל להמליץ לך (בפרטי) על פורום שעוסק בזאת, מקצוענים ברמה הגבוהה ביותר. והם אוהבים לעזור. לגבי אמוציות במסחר: אתה צודק בכל. אבל, עדיין אין תחליף למסחר הידני...זאת דעתי כמובן. עם כל הכבוד לסיסטמים אוטומתים מכל סוג סטטיסטים ואחרים. בהצלחה!

avinaim3

New member
אהלן magic

אני עובד למעלה משנה עם ה-מטה-טריידר, נדמה לי שהיא אחת התוכנות המובילות בעולם. אם אתה מכיר דבר יותר טוב, אשמח לשמוע ממך. אבי

omer forex

New member
:) למה למחוק?

מאיפה בא לכם הרעיון שהולכים למחוק לכם את ההודעות? :) ולענין אני לא יכול להגיד לכם איך לחשוב, אני כן יכול לספר לכם איך אני חושב. אני תמיד מסתכל על הדברים בצורה קצת פחות מוחלטת. באשר לניתוח הטכני: זה בסדר שתחליט שניתוח טכני לא טוב לך , אתה לא היחיד ולא הראשון, אבל יש לך ויכוח קטן עם אסכולה שכן מאמינה שניתוח טכני הוא הבסיס להכל. ניתוח סטטיסטי? גם על זה תוכל למצוא כמות פרופסורים נכבדה שתסכים להתווכח בלהט אם זאת הדרך או לא. אני מחפש לי את הדרך שאני מאמין בה, אבל אף פעם לא מפסיק לחפש אם יש עוד דרך. ולגבי עבודה עם חדרי עסקאות בחול או בארץ? גם כאן תוכל למצוא מגוון דעות. בכל מקום תוכלו למצוא את הטובים והפחות טובים מתוך הכרות רבת שנים עם התחום, ראיתי חברות מצוינות בארץ ובחול לחלק את העולם לטוב ורע לפי מיקום גאוגרפי, זאת חלוקה לא נכונה ולא אחראית לכל לקוח הצרכים החששות והדאגות שלו ולכל אחד מתאים סוג אחר של פתרון יש לקוחות שלעולם לא יסחרו בארץ, ויש כאלה שבחיים לא יחזרו לסחור עם חו"ל. יש חברות מט"ח שהתחילו בישראל והיום פורחות בעולם.... האם כל העולם מטומטם? כנראה שלא. אולי בכל זאת יש משהו שעובד נכון? בסוף צריכים לעבוד עם חדר עסקאות שבוטחים בו, שמסוגל לתת מענה לצרכים שלכם, שהשרות מהיר יעיל ואמין ושרמת המחירים מתאימה לכם.

OMER :הגישה שלך בריאה ונכונה ,

וכל הכבוד לך על ההוגנות. חברות המטח בארץ צריכות "לקבל על הראש" בוקר צהריים וערב על כל מה שהן עשו לסוחרי המטח כל השנים. אין צורך לפרט. אם קמה חברה שתשנה את המצב, כמו החברה שאתה עובד בה מתימרת לעשות - מצויין! אני הראשון שיהלל , ישבח, יקלס, ויפאר אותכם. בנתיים המרווחים שלכם לא מציאה, ואולי למי שלא רוצה לשבור את הראש עם אנגלית וקשרי חו"ל יתאים לשלם עוד פיפס שניים , הרי ממילא בעסקאות לטווח ארוך זה לא עקרוני, וזניח. ולמי שרוצה לטחון לברוקר שלו את המוח. יש כאלו. לסקלפרים אין מה לחפש אצלכם. חוץ מזה אפשר לומר את האמת שאתם עושי שוק. הרי 95% מהפורקס בעולם הם עושי שוק. ושלא יספרו לי סיפורים בטלפון שזה לא כך. זה ממש פוגע באמינות שלכם. עדיף לחברת טרייד-ספוט לומר את האמת. הרי מה זה "עושה-שוק" ? ספק נזילות. וסוחרים רוצים נזילות כמובן. שיהיה לכם בהצלחה, ולך ולקאזה באופן אישי.

omer forex

New member
../images/Emo140.gif שלום ואחווה לכולם לא לריב

ההודעות האחרונות נמחקו כדי לשמור על אוירה חיובית בפורום, עם החברים שטרחו וכתבו הסליחה נהיה כאן כיף בזמן האחרון בואו קצת נתאמץ לשמור על פורום שמח בלי מלחמות....

למעלה