שבת שלום לכולם...

שבת שלום לכולם...

לא הייתי בשבוע האחרון פה והתעדכנתי רק עכשיו.. (הרבה הודעות..) הייתי בסמינר עם חניכים שלי (בנוער העובד והלומד) והיה ממש כיף הם פשוט מדהימים (בכיתה ח').. הייתי גם קצת סתומה ושכחתי את הקרם הגנה בבית ובגלל זה כשחזרתי הייתי קצת אדומה בפנים והפריחה בלטה אבל זה בינתיים עובר והפרצוץ שלי חוזר לעצמו
אני אשמח לשמוע איך היה לכם השבוע ומה אתן מתכננות לסופ"ש.. נ.ב מזל טוב לשירי וקארין

gaia20

New member
תכנונים לסופ"ש.....

האמת שהסופ"ש שלי התחיל ממש טוב. ביום חמישי הגעתי הביתה מהעבודה, אכלתי משהו והתיישבתי ללמוד. אחרי שעתיים של חרישה מסיבית, בסביבות השעה 18.00, החלטתי שאלך לנוח שעה - שעתיים ואחר כך אמשיך ללמוד, נכנסתי למיטה ומיד נרדמתי. כשפתחתי את העיניים והסתכלתי בשעון התפלאתי לראות שהשעה היא 7.00 בבוקר! בלי בושה, ככה סתם נרדמתי בחזירות מזעזעת..... לא התעוררתי באמצע אפילו לא בשביל לעשות פיפי...... כמובן שהתכנון הוא להמשיך לסכם ולסכם.... בנתיים הכיסא שלי תפס את הצורה של התחת שלי
התכנון בצהריים הוא ללכת לאכול עם מטי ארוחת צהריים (מטי, קחי אותי לנאפיס!) ואז אולי ללכת לישון צהריים (כי מזמן כבר לא ישנתי טוב....
) בערב ביקור אצל סבא-סבתא...... ואז להמשיך ללמוד עד הלילה. למחר, מספיק לסכם וצריך להתחיל לעשות עבודה שיש לי להגיש בשבוע הבא. זה מה שנקרא: סוף-שבוע-מרגש-מלהיב-ומלא-פעילויות-מגניבות

היי הדרי סופף שבוע קסום לך

חח הדר כל-הכבוד ... נכדה מושלמת שכמותך... זסתא שלי ראתה אותי אולי לפני חודשיים ומתה כבר לראוןת את הנינה הקטנה שלה.. להלן: הפייה שלנו
כל-הכבוד על החריש..... גם אני לפעמים הייתי נרדמת ככה בתקופת הבחינות אין ספק שזו תקופה מעייפת ומלחיצה וכנראה הגוף שלך היה זקוק לשינה רציתי לשאול: האם קיבלת כבר את הציון בפסיכו חינוכית? ומה המבחן המתקרב? במה עלייך להגיש עבודה? ואיך החיים בכלללללללללללללללללללל? אנחנו אתמול היינו בהצגה בחיפה "יתוש בראש" אימא של הבעלול קנתה לנו כרטיסים ובקניון שליד תאטרו הצפון בחיפה (לקחנו את הפייה הקטנה..עמנו) הבעלול קנה ג'ינס ואני קניתי שתי חולצות דקות ארוכות ב-CAStro כי אין לי בכלל מספיק כל החולצות שלי הן קצרות לקיץ ואני צריכה הרי לשנות פאזה בגלל המחלה... (חח כמו דוסית..אמיתית) אחר-כך ישבנו בארומה והפייה הקטנה נדלקה על השוקו- ברד ישבנו שם לא יותר מרבע שעה וכבר היינו צריכים לעוף להצגה... אחרי- ההצגה ישבנו לנו בקפה בטבעון אכלנו דיברנו (כי כבר גווענו ברעב) וכשחזרנו מהבילוי לבית של אימא של הבעלול ששמרה על הפייה הקטנה.... חח ציפתה לנו מסיבת פיג'מות של הפייה איך שהגענו היא שמעה בחוש מיוחד את כניסתנו גם שהקפדנו ללכת על קצות האצבעות... היא קמה ולא רצתה לישון אז נאלצנו ליסוע בשעה שתיים לפנות בוקר הבייתה כי שום דבר לא עזר חחח... ממש פייה קטנה
היום בערב אנחנו נוסעים להורים שלי שיהיה לנו בהצלחה...

gaia20

New member
היי פייה

נראה לי שכל 40-50 עמודים שאני מסכמת אני צריכה הפסקת פורום קטנה
המבחן הקרוב הוא בפסיכולוגיה התפתחותית, נרשמתי למועד א' ב 20.9 (הכניסו את מועד ב' ישר לתוך סימסטר א'....רעים...) והעבודה היא על ההתפתחות המוקדמת של הבייבי הקטן

../images/Emo95.gifהיי הדר אכן פסיכולוגיה התפתחותית

גם אני עשיתי את הקורס הזה, ומאוד נהנתי בו היום הוא מאוד לעזר לי.... כפי שאת יכולה לתאר לעצמך גם העובדה שלנו הייתה על התהליך ההתפתחותי של הבייבי הקטן שיהיה בהצלחה אם את רוצה לשאול או להתייעץ אשמח לעזור

gaia20

New member
תזהרי...אני עוד עלולה

לקבל את הצעת העזרה שלך
יש לך מסנגר?

בכיףףףףףףף../images/Emo41.gif

דווקא לא אין לי מסנג'ר אבל בקרוב מאוד יהיה לי בכל מקרה אם בא לך להתייעץ אני ממש אשמח לעזור (בפון, כאן, במייל איפה שבא לך
) שלך פיית השוקו

gaia20

New member
מה זה אין לי ? ../images/Emo46.gif

גברת... בעידן של היום אין חיה כזאת "אין לי"
כשתתקיני מסנגר אני אבוא להציק לך.

חח הדרי שכחת שכשאת נולדת ..../images/Emo8.gif.

הדרי אני לא כמו הדור של אחי אני הכרתי את המחשב רק מגיל 16 ולא מגיל ארבע וגם זה כשעוד היה צריך לעבוד עם דוס אני הייתי בת 32 ממש עכשיו וכשאת נולדת אני הייתי בת.. 7 7 שנים זה המוןןןןןןןןןןן סתם סתם ... היה לי מסנג'ר אבל הוא נפל שדוד עוד לא חידשנו נ.ב הפייה הקטנה עושה מסיבת פיג'מות

matyc

New member
אוי המחשב עם הדוס

העלת לי עכשיו זכרונות ישנים נושנים אני בת 31 יאללה מהר מסנגר

gaia20

New member
ואת שקט

בטח הזיכרון היחיד שיש לך ממחשבים זה הפירוק שלהם כשהית קטנה
כל הכבוד להורים שלך על הסבלנות (מנסה לדמיין את עצמי כאמא שמגיעה הביתה ורואה את הילד שלה יושב עם הטוסטר לשעבר כשכל חלקיו מפוזרים מסביב....)

gaia20

New member
אוי....מסיבת פיג'מות.....

איזה זיכרון העלת בי עכשיו.... נראה לי שזה היה בכיתה א'. היתה לי חברה שעוד היתה איתי בגן ויצא שנכנסנו לאותה כיתה והיא הזמינה כמה בנות לעשות אצלה מסיבת פיג'מות ואני זוכרת שהגעתי עם איזשהו מכנס שלא היה דומה בכלל לפיג'מה (אולי זה היה ג'ינס? אני כבר לא זוכרת...) והחברה הזאת התעצבנה עלי שלא באתי למסיבת פיג'מות שלה עם פיג'מה, נכנסה חזק לקטע של הפיג'מה....ממש הורסת מסיבות פיג'מה שכמותי......בכל מקרה, אמא שלה מיד פתרה את המחלוקת כשנתנה לי מכנס שאכן היה נראה כמו פיג'מה וכולם היו מרוצים
(נ.ב. מישהו זוכר איך המשחק "שובר קירות" היה נראה על דוס? הדר מתגעגעת למשחק שובר קירות בצבעי ירוק.....)

מסיבת פיג'מות

היי הדרי באמת חברה דדקדקנית שכזאת.......... הורסת מסיבות פיג'מות שכמותך אני זוכרת את המשחק "נסיך" על הדוס ומשחקי האוליפיאדה אה.. וגם את דיגר........ נא להתרכז בלימודים! שלך פיית השוקו נ.ב הפייה הקטנה ----- עשתה מסיבת פיג'מות כל אתמול בלילה ולא ישנו שעה ברציפות מי אמר שתינוקות הם מלאכים קטנים כשהם ישנים? מי אמר את זה?!

למעלה