שבת שלום לכולם לאחר המתנה רבה הנה אתם מקבלים מה שאתם בקשתם.... ואני מתכוון לראות את פיניקס שר!!!
א א15 New member 16/6/07 #1 שבת שלום לכולם לאחר המתנה רבה הנה אתם מקבלים מה שאתם בקשתם.... ואני מתכוון לראות את פיניקס שר!!!
א א15 New member 16/6/07 #2 הסבר למה זה כל כך מיוחד? כי רק עכשיו אפשר לראות אותו שר ולא לנחש לפי הקולות....
L LPMCR New member 16/6/07 #3 וואי תודההה!!! סוףסוף רואים משהו ושומעים =] THXX השיר הזה כל כך יפה בלייב שזה מצמרר צ'אזי רוקד כל כך מצחיק XD וכל הכבוד לפינקס הוא שר כמו שצריך [ודבר אחרון.. בראד.. ת-ס-ת-פ-ר..! ותרים את המכנס XD]
וואי תודההה!!! סוףסוף רואים משהו ושומעים =] THXX השיר הזה כל כך יפה בלייב שזה מצמרר צ'אזי רוקד כל כך מצחיק XD וכל הכבוד לפינקס הוא שר כמו שצריך [ודבר אחרון.. בראד.. ת-ס-ת-פ-ר..! ותרים את המכנס XD]
S sapir lee New member 16/6/07 #4 וואו פעם ראשונה שאני רואה הופעה של השיר הזה באיכות טובה זה היה מדהים!! הם כל כך טובים!! פיניקס שר ממש חמוד ^_^ אין עליהם בלייב
וואו פעם ראשונה שאני רואה הופעה של השיר הזה באיכות טובה זה היה מדהים!! הם כל כך טובים!! פיניקס שר ממש חמוד ^_^ אין עליהם בלייב
S SuperTom New member 17/6/07 #5 השיר נשמע מדהים לייב בלי פאקינג ספק השיר הכי מרגש ויפה בכל הסט שלהם..וכן גם התרומה של האיש הג'ינג'י מכרעת מאוד P:
השיר נשמע מדהים לייב בלי פאקינג ספק השיר הכי מרגש ויפה בכל הסט שלהם..וכן גם התרומה של האיש הג'ינג'י מכרעת מאוד P: