שבת שלום לכולם

Sapientia

New member
נצל"ש-Happy New Year../images/Emo70.gif../images/Emo48.gif../images/Emo65.gif

שנה טובה ונפלאה לכולם

בתיה4

New member
שנה טובה ומוצלחת../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

לכולם באופן אישי ופרטי וגם לספריות ולקוראים כמובן.

perhay

New member
היום צויין בחגיגיות יום הולדת ה-40

של הספרייה בה אני עובדת - הספרייה האזורית גליל תחתון(הספרייה האזורית השנייה בארץ). כפי שכתבתי בעבר, הספרייה זכתה לפני כחודש בפרס ספריית מצטיינת בתחום המעורבות החברתית, והפרס הזה הווה נדבך חשוב מאד בציוני דרך שלה והוסיף לחגיגיות. בהזדמנות זאת, הושקה חוברת דו-לשונית "לב השקד" (עברית-ערבית) ובה 17 סיפורים שלוקטו מפי תושבי האזור מכל האוכלוסיות. הסיפורים תורגמו מעברית ולעברית. זכינו להרצאה מאלפת ומיוחדת שגרמה לכל המשתתפים לעונג רב מפי הסופר דוד גרוסמן שכבד אותנו בנוכחותו ביום חגיגי זה. כמה טוב שאפשר לסכם פעילות של 40 שנה בערב תרבותי שכזה!

חייםלוי

Member
מנהל
ברוכה השבה מארצות הנכר

איך היה אצל הנכדים והשמפחה בארגנטינה? 40 שנה לספריה זה אכן תאריך יפה. יפה שדוד גרוסמן כיבד אותכם בשמחתכם.

perhay

New member
תודה על הברכה

למרות הזמן הקצר (שבועיים) היה נהדר בארגנטינה. היה מפגש של 4 דורות, החל מאמי שזכתה לעבור את גיל 90, וכלה בניניה - נכדי. נכדי גרים במרכז אמריקה ולכן זה היה גם מפגש של אנשים משלוש ארצות. הפעם לא הספקתי לבקר בספריות, כפי שנהגתי לעשות בביקורים קודמים, אבל באופן מקרי הזדמן לי לראות סניף של ספרייה שממוקם בתוך תחנת רכבת. זה מיועד לאנשים שאינם מספיקים להגיע לסניף המרכזי, וכך יש להם אפשרות בצאתם לדרך או בחזרה לשאול את הספרים המבוקשים. בכלל, כל הנושא של עידוד קריאה מאד מפותח בארגנטינה (בעיקר בבואנוס איירס).

Sapientia

New member
נצל"ש-

נעדרתי מכאן לאחרונה עקב מחלה של אמא שלי (בנוסף לעומס הלימודים ועייפות כללית של החומר
) מתנצלת ומתגעגעת, והכי חשוב- יודעת שאתם בידיים טובות. חן-חן לחיים

למעלה