שבת שלום לכולם! ל...

שבת שלום לכולם! ל...

הוטדעה זאת לכולם מכיוון שאם אני יגיד שההודעה מיועדת לגיל או למישהו ספציפי אחר כולם יקראו במילא אז לא ממש משנה... בכל מקרה גיל מאוד נעלבתי מימך שלא זכרת אותי, אומנם אני בחור קומפקטי יחסית. אבל ככה להפריח אותי מחיי הפרום אומנם אני לא נמצא פה הרבה כי לא מיתאפשר לי אבל בכל מקרה רק רציתי להגיד שבת שלום...

בכל מקרה על מנת לשפר את הביטחון ה..

על מנת לשפר את הביטחון העצמי שלי, ובמידה וזה לא מאוחר מידי הייתי רוצה לפתוח א תהתחרות מהשבוע שהיה. מחדש ולהציב את עצמי בין המתמודדים!!! רק בין המתמודדים את ההחלטה להציב אותי בראש הנבחרים כבר אתם תקבלו אבל יקח לזה כמה שעות עד שכולכם תקומו משנתכם,,,( או עוד יום וכמה שעות כשתלכו ל"עבודה"!!! בכל מקרה שאלה לי אליכם מה בדיוק עשיתם בעבודה לפני הפורום? פריסל? סוליטר?... דני (מהמטבח של אלונה) וגיל (מההודעה הקודמת שלי) אתם לא צריכים לענות... אצלכם זה ידוע מראש... לגיל משלמים בשביל זה... ודני... הוא בטח היה כל היום בהפסקת 10 אחת ארוכה...

שלום היסט אריק../images/Emo24.gif

אין לך מושג אייך אני מאושרת לראות אותך בפורום שוב, גיא הבן שלי כל כך דאג לך וזה כייף שאתה פה איתנו מתמודד עם הבעיות ולא בורח מהם. צר היה לי לשמוע מה עבר עליך ואני בטוחה שמכאן והלאה אתה רק בדרך הטובה. אני חושבת שאתה צודק לגבי התחרות אבל היא לא כל כך פיירית אם אתה נכנס היות שאתה הכי צעיר מכולם ובטח תגרוף את מרבית הקולות, בכל אופן אני הראשונה שאצביע עבורך. לא כל כך הבנתי את השאלה שלך לגבי מה עשינו לפני הפורום, אתה יכול להסביר קצת יותר טוב? בכל אופן חיבוק ענק ממני, אלונה

הלנה

New member
הי אלונה

אני חושבת שהתכוונת למוצארט, או שאני טועה וגם להיסט אריק קרה משהו בזמן האחרון? בקשר למה עשינו בעבודה, אני מניחה שהוא התכוון לכך שבמקום לעבוד, אנחנו כל היום בפורום! אגב, אריאל, ראית את התמונה של הכלה? יפיפיה אמיתית! ולגבי ההשתתפות, אז באמת..??...... איך רצית שיוסיפו אותך למועמדים? אתה צריך לחכות עוד כמה שנים עד שתגיע לקטגוריה אחד עם דני, זיו וגיל הגברים המדהימים של הפורום ולא שאתה לא מדהים, אבל אתה בקטגוריית הגבר הצעיר והמדהים של הפורום. ובשביל לרצות אותך אפשר אולי לפתוח סקר חדש עם המועמדים הצעירים השלנו, יש לנו אותך, מוצארט, מיכאל (היה גם רועי אחד עוד יותר צעיר אבל הוא מזמן לא מבקר כאן). אז בוקר טוב לכולם! ואלונה, מה את עושה ב- 3 בבוקר מול המחשב, לכי לישון! (אני מניחה שכבר הלכת והתעוררת)

אני דפוקה אמיתית,חה,חה.........../images/Emo13.gif

סליחה, סליחה,סליחה,סליחה..... אלפי ומליוני סליחות. בשעה כזאת באמת שאני לא רואה ממטר. היו לנו אורחים והם הלכו מאוחר ולכן אני נכנסתי לפורום. באמת שבלבלתי בינך לבין מוצארט, אני שמחה שטוב אצל שניכם. אתה מקסים, מקום ראשון בקטגורית הצעירים כפי שהלנה אומרת. בכל אופן לשאלתך לפני הפורום לא עשיתי כלום, נולדתי וישר נתנו לי מקלדת, מסך ומחשב בבית החולים ואמרו לי שיש איזה שהוא פורום ושכדאי לי להכנס. לשאלה איפה הייתי כל השנים.....הפנמתי ולא נכנסתי ורק לפני מס' חודשים נכנסתי לפורום כך שבחיים לא עשיתי כלום חוץ מהפורום. קבל התנצלותי מתוק ושולחת לך שוב חיבוק ע נ ק.

הלנה

New member
בוקר טוב אילנה../images/Emo140.gif

נדמה לי שאנחנו היחידות שערות כאן. מצידי היתי עדיין במיטה, אבל הבת הקטנה שלי העירה אותי, ואנחנו הולכות עוד מעט להצגה. בוקר טוב לכולם!

אריאל היקר שלנו../images/Emo24.gif

אלונה צודקת היית גורף את כל הקולות אליך...ורצינו לשמור אותך לספיר הפלפלת הנחמדת. מקוה שהכל בסדר ואין טינה?! שתהיה לך שבת נפלאה.

למעלה