שבת שלום לכולכן!

ואכן הגדלנו את המישפוחה../images/Emo13.gif

הבאנו הבייתה את ג'וי , זכר ג'ינג'י בן 3 חודשים ,מחוסן, שובב ופיקח מקווה שנסתדר.. מקווה שהתמונה עולה.

שבת שלום לכולכן!

שבת של אושר שמחה, ברכה. שבת שתביא בכנפיה שלום ושפע! סופ``ש מדהים!

שבת שלום../images/Emo4.gif

אנחנו כבר שבוע ושלושה ימים בבית שלנו וכיף לנו חוץ מהפתעה שהייתה לנו אתמול בלילה: חזרתי הבייתה בתשע וחצי בערב לבד אחרי שכל היום לא היינו בדירה (חבר שלי עדיין היה בעבודה) ו... אין מנעול בדלת והדלת פתוחה. עמדתי מחוץ לדלת בהלם ופחדתי להיכנס, את המשטרה זה בכלל לא עניין. חיכיתי לבד כמה דקות עד שאחי הגיע וחבר שלי הגיע. בקיצור, נכנסו לנו לבית והפכו אותו. וגנבו כסף. רק המחשבה שמישהו טייל לי פה בין כל הדברים שלי, ויש תמונות שלנו בבית ואולי עקבו אחרינו? ואתמול כמעט נשארתי בבית במהלך היום כי אני קצת חולה, אז מה היה יכול להיות? בקיצור, לא נעים בכלל. עכשיו התקנו 2 מנעולים.מה שנקרא עשו לנו חניכה של הבית. שבת שלום !!

אשבל1

New member
וואוו, לא קל

מאחלת לך שתתגברי מהר על הטראומה ושיהיו רק ימים טובים............

אוי .....

בהחלט לא נעים. התחושה שלך מובנת לגמרי. באשר לתמונות - לא נראה לי שיש מה לחשוש. מן הסתם זה גנבים קטנים שעניין אותם הקצת כסף שיכלו להרים. מקוה שזה לא יקרה לכם יותר ... שולחת לשניכם חיבוק

שמחה19

New member
שמחה לראות אותך שוב בפורום../images/Emo24.gif

אני מקוה שאת מרגישה יותר טוב עכשיו , תשמרי על עצמך בחורף לא חורף הזה חיבוקים ושבת שלום.

שבת שלום וסופשבוע רגוע...

אני לבד בבית כל הסופ"ש... שזה נחמד... וחוץ מזה היה שבוע שהתחיל די צולע אבל נגמר טוב... חברה טובה שלי חזרה מחו"ל (כמה שהתגעגעתי אליה...) ונפגשנו עם עוד חברה והבת המתוקה שלה בת השלושה חודשים, מה שבהחלט עשה את השבוע להרבה יותר טוב.... ועשיתי צעד ראשון לקראת הלימודים.... זה רק צעד ממש קטן ויש עוד המון לפני עד שאתקבל, אבל זה צעד קטן של התחלה.... מכחה לכך כבר....

שמחה19

New member
שבת שלום ומבורך../images/Emo187.gif

הבטיחו לנו גשם ואין גשם יושבים בבית ומחכים, לא מבינה איזה חורף זה? שירד גשם כבר!!!!!!!!

אין גשם??

לפני חצי שעה הייתי בחוץ והיה נעים... נחמד כזה.. קור שאני רגילה אליו... ופתאום, כשאני יושבת לתומי בחדר, אני שומעת סופות ורוחות ומציצה מהחלון ורואה- מלא גשם!!!! כל החורף לא היה כזה גשם... ממש הצפה.... וכמו שזה בא,ככה זה הלך...
ואתן זוכרות שאני מהדרום... ככה שזה די חריג אצלנו... שבוע טוב שיהיה

למעלה