שבת שלום לכולכן!!!

שבת שלום לכולכן!!!

אני שמה תמונה שלי פה מה דעתכם איזה איפור מתאים לי? ובקשר לגבות... אז הנה הן... כדאי לעשות?.. אני עדיין בהיתלבטויות חחח יאלה ביי בנתיים מתה על כולכן פה! ( בימיוחד רעות
)

תיראי...

למרות שהגבות שלך נראות דיי בסדר אני מציעה לך לעשות משהו אחר, צורה אחרת קצת יותר דקה ויותר יפה, אפשר מהגבות שלך לעשות צורה ממש ממש יפה... אני בתור אחת שמסדרת גבות לחצי מהנשים שאני מכירה ויש לי דיי ניסיון בעיניין הייתי יכולה לעשות מהגבות שלך משהו פצצתי ביותר! בקשר לאיפור, את ילדה דיי יפה והייתי ממליצה לך לא לשים יותר מידיי צבע על הפנים אלא הייתי ממליצה לך ללכת על איפור טבעי, כמו צלליות בהירות, מסקרה או אפילו להשתמש במעגל ריסים, מעט צללית שחורה בין הריסים העליונות והתחתונות, עפרון שחור בתוך העין, סומק עדין ורדרד ויפה אפילו עם אפקטים בהירים זה יכול להיות מאוד יפה לך. וגלוס שקוף או גל צבע אחר, זה ממש יתאים לך. לדעתי.

תודה ממי האמת שכמו שאמרתי לך אני

לא אוהבת הרבה צלליות והרבה צבע על הפנים.. למרות שליפעמים ממש בא לי לשים כי על אחרות זה מהמםםםם אני כעיקרון בדר"כ שמה סומק ורדרד, מסקרה ומייקאפ אני שמה ממש סתם כי אני אוהבת לא כי אני באמת צריכה למשל בתמונה אני בלי איפור אולי טיפה סומק שנישאר אבל ככה סתם אני שמה אבל אני ממש אוהבת חחח בכל מיקרה תודה

../images/Emo41.gif לדעתי יהיה יותר יפה ... ../images/Emo41.gif

אם תעשי אותן יותר דקות.... ויותר שפיציות.... גבות זה דבר חשוב, הן בונות את המסגרת של הפנים כאילו...

קודם כל את בובה....

ואם תסדרי את הגבות זה רק יוסיף ליופי שלך... כי גבות דקות זה תמיד יותר עדין, אבל זה לשיקולך

אל תפחדי, זה אומנם בפעם הראשונה

טיפה כואב, אבל זה כאב סביל, אפשר לסבול את זה...... מאחלת לך בהצלחה

SuuPeR SuGaR

New member
אתת אתתת אתתתת.... מנס ציונה!!!

נכון?! היית היום בהפסקה בחטיבה א´!! היית מוכרת לי בתמונה והיום ראיתי אותך ידעתי מאיפה את מוכרת לי חחחח מגניב

SuuPeR SuGaR

New member
אני לא יכולה להגיד שם משפחה פה

אבל אני נופר כיתה ט´ מחטיבה ב´

למעלה