גחלילית זוהרת
New member
שבת שלום לכוווולם
סוף כל סוף הסתיים לו השבוע הזה, לא האמנתי שהוא יגיע לסיומו. הייתי בהשתלמות 3 ימים בבאר שבע יסלחו לי באמת מכל הלב הדרומים אבל באר שבע חביבה ונחמדה לביקור קצר ולא יותר הייתי באיזה מקום שהוא גרררר סוג של אכסנייה ליגה ח' האוכל היה על הפנים עם הגבות בחול כשהזנב אפילו לא יכול להתרומם לו
כל כך סבלתי שלא הספקתי לקטר כמה שיותר כדי שיבינו שאני למקום הזה גם אם יפטרו אותי לא חוזרת. הסברתי למארחים שאם אני צרכה למרוח את גופי בווזלין כדי להיכנס למקלחת ושהיא כל כך קטנה שחלק מהגוף שלי נדבק לזכוכית ולכן אני לא יכולה לרחוץ אותו ואם אני חס וחלילה מתכופפת הקצה של המיטה נכנס לי ל----לברך (מה חשבתם? פויה!
) וכדי לצאת מהמקלחת אני צרכה לצעוק, לא חזק מידי כי אין בידוד בין החדרים, כדי שמישהו ימשוך אותי החוצה
ואני כבר שנים לא אכלתי אוכל של בית אבות עם ריח של בית אבות ועם טעם של בית אבות בעעעעע ואם מישהו חשב שאם יראו לי את התערוכה של קדישמן אני אעמוד על הכנף הימיני ואשמיע חרחור כורדי עתיק הוא טעה בהחלט. לסיכום הבעתי את מחאתי ברמה כשכולם מחייכים להם תחת השפם שיש או אין להם.
דבר אחד טוב היה בבאר של השבע וזה הקניון בו יכולתי לשבת ולשתות לי מיץ מנגו ולאכול קוראסון שוקולד
ובינתיים לשמחתי הרבה השבת הגיעה לה חגיגית ונעימה, הבית מפיץ ריח של פרחים ומטעמים טריים ואני עולה לי על ערסלי כדי לנוח טיפה ולמחוק את הימים האחרונים
שתהיה שבת חגיגית ושלווה נעימה וטעימה רק טוב!!!
סוף כל סוף הסתיים לו השבוע הזה, לא האמנתי שהוא יגיע לסיומו. הייתי בהשתלמות 3 ימים בבאר שבע יסלחו לי באמת מכל הלב הדרומים אבל באר שבע חביבה ונחמדה לביקור קצר ולא יותר הייתי באיזה מקום שהוא גרררר סוג של אכסנייה ליגה ח' האוכל היה על הפנים עם הגבות בחול כשהזנב אפילו לא יכול להתרומם לו