שבת שלום לכוווולם

שבת שלום לכוווולם

סוף כל סוף הסתיים לו השבוע הזה, לא האמנתי שהוא יגיע לסיומו. הייתי בהשתלמות 3 ימים בבאר שבע יסלחו לי באמת מכל הלב הדרומים אבל באר שבע חביבה ונחמדה לביקור קצר ולא יותר הייתי באיזה מקום שהוא גרררר סוג של אכסנייה ליגה ח' האוכל היה על הפנים עם הגבות בחול כשהזנב אפילו לא יכול להתרומם לו
כל כך סבלתי שלא הספקתי לקטר כמה שיותר כדי שיבינו שאני למקום הזה גם אם יפטרו אותי לא חוזרת. הסברתי למארחים שאם אני צרכה למרוח את גופי בווזלין כדי להיכנס למקלחת ושהיא כל כך קטנה שחלק מהגוף שלי נדבק לזכוכית ולכן אני לא יכולה לרחוץ אותו ואם אני חס וחלילה מתכופפת הקצה של המיטה נכנס לי ל----לברך (מה חשבתם? פויה!
) וכדי לצאת מהמקלחת אני צרכה לצעוק, לא חזק מידי כי אין בידוד בין החדרים, כדי שמישהו ימשוך אותי החוצה
ואני כבר שנים לא אכלתי אוכל של בית אבות עם ריח של בית אבות ועם טעם של בית אבות בעעעעע ואם מישהו חשב שאם יראו לי את התערוכה של קדישמן אני אעמוד על הכנף הימיני ואשמיע חרחור כורדי עתיק הוא טעה בהחלט. לסיכום הבעתי את מחאתי ברמה כשכולם מחייכים להם תחת השפם שיש או אין להם.
דבר אחד טוב היה בבאר של השבע וזה הקניון בו יכולתי לשבת ולשתות לי מיץ מנגו ולאכול קוראסון שוקולד
ובינתיים לשמחתי הרבה השבת הגיעה לה חגיגית ונעימה, הבית מפיץ ריח של פרחים ומטעמים טריים ואני עולה לי על ערסלי כדי לנוח טיפה ולמחוק את הימים האחרונים
שתהיה שבת חגיגית ושלווה נעימה וטעימה רק טוב!!!

בלי תרגום

Teacher : Can you tell me the name of 3 great kings who have brought happiness & peace into people's lives? Student : Smo - king , Drin - king & fuc - king...
רק טוב!!!

ניקו 45

New member
לקרוא אותך "על הבוקר"
זה משדרג לי ת'יום

אוייייייייייייי שתהיי לי בריאה עם/בלי וזלין (אגב וזלין מיוצר מנפט במקור כך שהשימוש בו מבחינתי עם תמרור
) אצלי באר שבע תמיד היתה תחנה בדרך אל ... סיני , (בהיותי חייל ) נקודת איסוף למילואים , ים המלח , מצפה רמון + המכתשים ומעולם לא להתעכב בה מעבר לשעה אחת ויחידה . כך שמאוד מבין ומקבל רשמייך כאן מ... באר שבע . באשר למידות אורך : אין לי מה להוסיף . באשר למידות רוחב : כן , זה מזכיר לי וממש לא בחיוך שלפני כמה שנים קניתי שתי זוגות מכנסיים מאוד מרשימים ויקרים בכל קנה מידה . ולאחר שלושה חודשי "השכבה" (בארון) לבשתי לראשונה ו.... שוד ושבר ... בקושי נכנסתי אליהם .... כמובן שהאשמתי את זוגתי דאז ש.... וגם .... במקום פשוט לעלות על המשקל ולהביט ב"סקלה" עם/בלי משקפיים ולהבין ש... גדלתי בכמה מידות ולא לאורך .
אוהב ת'הומור שלך עד

רגע אחד שאני אבין

ניקולה אתה רומז ששמנתי???? אז שתדע לך שגם הצימוקה של הקבוצה זו שאוכלת עלה של חסה ואומרת אויי אני ממש מלאה (בעעע לא סובלת אנשים כאלה
) לא הצליחה להיכנס למקלחת! נה נני נננה נה
עם או בלי הנפט כלומר הוזלין. ואני מסכימה אתך במאה אחוזים כן בירת הנגב לא בירת הנגב אני כבר מעדיפה ללגום בירה ולעוף עד לעננים גררר לא חוזרת לשם גם אם ישלמו לי. שתהיה שבת נעימה וטעימה (בלי חסה
) רק טוב!!!

ניקו 45

New member
"דיה לחכימה ברמיזה"
ולכבודך סיפור

תמיד אמרתי שאת מבינה מהר וגם ברמיזה
גור אריות או כבש? לפני שנים רבות חיה משפחה של אריות בשטחי הסוואנה בשמחה ובאושר.אמא לביאה, אבא אריה וגורי אריות קטנים וחמודים. יום אחד יצאה משפחת האריות ליער לחפש טרף כדי להשביע את רעבונה, שם ביער חיכה להם ציד אשר ביקש להרגם ולמכור את פרוותם . משפחת האריות לא הייתה מודעת לנוכחותו של הצייד והוא הצליח להרוג את כולם למעט גור אחד שהצליח להתחבא מפניו. כשעזב הציד את היער עם גוויותיהם של בני משפחתו, גור האריות החל לילל ולבכות . לא רחוק משם חבורה של כבשים ליחכה דשא, כאשר שמעה את בכיו של גור האריות לא ידעה חבורת הכבשים מה לעשות האם לעזור לגור האריות או לא, ההתלבטות הייתה קשה כי הרי גור זה בסופו של דבר יגדל ויוכל לטרוף אותם. אחרי התלבטויות רבות החליטה מועצת הכבשים לאמץ את גור האריות למחיצתם וללמד אותו את דרכם. גור האריות נשלח לקורס לפיתוח קול ולמד לפעות, הוא למד את רזי הצמחונות ואכל עשב ,כך גדל שמח רזה ומאושר במחיצת משפחתו החדשה. יום אחד הנורא מכל קרא ,שאגת אריה נוראית נשמעה מתוך היער, מיד התחילו לברוח הכבשים מפני האריה וכך גם גור האריות שהחזיק באמונתם ובפחדם של הכבשים מפני אריות. האריה שיצא מתוך היער לא הבין למה גור האריות בורח מפניו הוא פנה אליו ואמר" אחי למה אתה בורח מפני ?" גור האריות ענה " אינני אחיך בבקשה אל תטרוף אותי, אני כבש בן כבשים ". הבין האריה את תפיסתו השגויה של האריה ,לקח אותו לנהר ושאל אותו," אחי מה אתה רואה במים?". התבונן גור האריות בבבואתו הנשקפת במים וברגע אחד הבין את זהותו האמיתית שנשכחה, פרץ בשאגה גדולה ורץ לתוך היער.

לא מבינה כלום

מה הייתי צרכה להבין??? איך שלא יהיה הסיפור נפלא
ועכשיו אני הולכת לחפש אריה קטן על הדרך
רק טוב!!!

ניקו 45

New member

חזק כמו אריה שושיק שני ואריק לביא מילים: אריק לביא לחן: קובי אושרת כשהייתי עוד ילדונת ונמוכה מכפי גילי היה זמר ידוע שכבש את לבבי כשאמרתי זאת לאמא, שהתאהבתי בו נורא הסתכלה בו אמא פעם ואמרה: "ילדתי, קודם כל הוא ג'ינג'י וגם לא כל כך נקי אני בתי, הייתי רוצה שחתני יהיה חזק כמו אריה וגיבור כמו לביא" השנים עברו בינתיים, והזמר המאנפף הופיע ושר ברטט על קטר ישן עייף. גנבתי מאמא כסף וקניתי ת'תקליט, הקשיבה לו בשקט ואמרה: "ילדתי, קודם כל הוא ג'ינג'י והוא נשמע לי קצת נשי אני בתי, הייתי רוצה שחתני יהיה חזק כמו אריה וגיבור כמו לביא" יום אחד ברדיו שמעתי אותו פתאום מופיע ושר ברגש על הסלע האדום. אמרתי אז לאמא: הרי ת'שיר הזה אסרו הביטה בי בשקט ואמרה: "ילדתי, קודם כל הוא ג'ינג'י והוא גם לא אחראי אני בתי, הייתי רוצה שחתני יהיה חזק כמו אריה וגיבור כמו לביא" לקצר את הסיפור כי הכל הרי ברור בשקט התחתנו - הוא נכנס אלי לגור. יוצא לו לחלטורות ומביא ת'פרנסה ורק אמא לי לוחשת פן ישמע: "ילדתי, לא נורא שהוא ג'ינג'י והוא שר כבר די נכון אני בתי, הייתי רוצה לפטיפון את תקליטו האחרון של יהורם גאון (מה אתה אומר...)"

למעלה