שבת שלום לכוווולם

שבת שלום לכוווולם

שבת חמימה בחוץ וזה עוד כלום למה שממתין לנו בשבוע הקרוב גררר
אבל למי 'כפת אני סופרת את הימים עוד שבוע ואני יוצאת לי לחופש יששששששש נה נני נננ הנה נה
לכן הבוקר הזה ישבתי על ערסלי כשאני חושבת לי עם עצמי ואיתי
איך אעביר את החופש הקרב ובא, וההחלטה הראשונה שעלתה בין משושי היא שינה נה נה נה כן כן שבוע ראשון לא יורדת מהערסל אעשה תחרות עם ניקולההה
ולכן צריך להתכונן לעניין ולהכין מלאי גדול של תופינים ושאר בישולים
עכשיו אני יושבת לי ומכינה רשימות לקראת ההכנות
שתהיה שבת עליזה וצבעונית שלווה ורגועהההה לכוווולם רק טוב!!!

פלרית

New member
שבת שלום זוהרת !

אין כמו חופשת קיץ מעבודה. לי יש חופש בהתחלת אוגוסט וגם אני כבר מחכה לו. שתהני מהחופשה הקרבה, תנוחי ותבלי. עזבי את התופנים והבישולים את יוצאת לחופש !

פלריתינקההה

זוכרת את השיר החופש החופש החופש טלילילי החופש בבית הבראה נה נני נננ הנה אמממממ זיכרונות מבית אמא
עכשיו ירדתי לרגע קט מהערסל הכנתי משהו קטן לאורחים שיבואו לצהריים ואני ממשיכה לרקום חלומות לחופשה המתקרבת רק טוב!!!

מדור חיפוש קרובים - ג'ודינקה

הלווווווווווווווו מי ראה את ליצ'ינקהההה שלי?? הלו הלו הלוווווווו ג'ודינקההה איפה את??? כל המוצא אותה יקבל יום על הערסל עם שפע של תופינים
רק טוב!!!

מדור חיפוש קרובים - פלומקלה

הלווווווווווו מי ראה את פלומקלהההה? יכול להיות עפה לארץ רחוקה??? הלוווו תוחזר מיידית פלומקלההההה, צילושקהההה אנא החזירי אותה מייד לכאן
בטח חטפת אותה בחום הזה לים
כל המוצא הישר יקבל גלון של מיץ צוף ושלל עוגיות שוקולד עם פצפוצי כוכבים
אם זה יהיה ניקולההה הוא יקבל דלי קטשופ
רק טוב!!!

itaf10

New member
שבת שלום לכולם ../images/Emo140.gif

אין לי כל חדש לספר לעומה אצלי הכל בסדר ואצלכם?

ברק 188

New member
שבת שלום ופני כבר לעבר השבוע הבא...

לקראת שיא החום הצפוי בשבוע הבא חום יולי אוגוסט אומרים... קטן עליו ביום שני קבלתי ד"ש ועידוד מארץ אבותיי הצוענים ויבוא ויעלה זה הראשון מהונגריה ארץ לידת אבי ז"ל ששלחה לי שיר של גשם לצינון ומייד לאחר מכן שיר שיר מסלובקיה ארץ לידת אימי ז"ל שניתן להבחין ביופייה וחינה הכול הכול... למעני וחברי עם התקוות הגדולות לגל קור'טוב מהצוענים מעבר לימים והיבשות... לארץ יבשה וצמאה לגשם, שלום ותקווה להשת'100

../images/Emo9.gif../images/Emo79.gif

תודה ברקלהההה איזו מוסיקה נהדרת אמממ שמעתי ונהנתי מאאאאד את הראשון אני אפילו מכירה למרות שלא מבינה אף מילה רק טוב!!!

../images/Emo41.gif../images/Emo70.gif הגיג לאחה"צ../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

משהו לחשוב עליו מה יותר יפה מנמשים? אשה מבוגרת ונכדה המנומש בילו אחר צהריים אביבי בגן החיות. הם החליטו לעמוד בתור בביתן בו המתינו ילדים רבים למאפרת שתצייר על פניהם חברבורות של נמר. בעודם ממתינים, אחת הילדות שבתור העירה לנכד בשובבות: "יש לך כל כך הרבה נמשים על הפנים. לא נשאר בכלל מקום לצייר לך חברבורות נמר..."הילד נבוך מאוד והשפיל את ראשו בכאב. הסבתא כרעה ברך לידו, לטפה אותו ואמרה: "אל תדאג, חמודי, אני אוהבת את הנמשים שלך. כשאני הייתי ילדה קטנה תמיד רציתי שיהיו לי נמשים כאלה. נמשים זה דבר מאוד יפה!" היא נישקה את הילד על לחיו וליטפה את נמשיו. עיניו של הנכד אורו "מה, באמת? את רצית שיהיו לך נמשים?" "בטח שבאמת" ענתה הסבתא "איזו שאלה! תן לי למשל דוגמה של דבר אחד שהוא יותר יפה וחמוד מנמשים!" הנכד חשב לרגע. הסתכל במבט חודר בפניה של סבתו, ואז לחש לה בחיוך: "קמטים"! רק טוב!!!

ניקו 45

New member
סיפור יפהההה זוהרת../images/Emo24.gifאהבתייייי

גמלי היו מלאן נמשים בקטנותי . וקמטים .... נו טוב ... גם כאלה כבר יש כמה ... אהבתי

../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif

לא יודעת מה יותר יפה נמשים או קמטים בעייני שניהם בסדר גמור
רק טוב!!!

ediana

New member
להרים ../images/Emo48.gif../images/Emo48.gifכוסית יין = כוית../images/Emo52.gif

ניקו 45

New member
הלווווווווו צילוששש זה בעברית תקנית?../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo6.gif

בקמטוטי ?????

ניקו 45

New member
אתמול התבשרתי אדית דרגה שעיר הולדתי../images/Emo82.gif

הוצפה בשטפונות עוצמתיות ואף טבעו כך וכך הני אדם . יופי של שיר הבאת לכאן .... אהבתי והנה אני גומל לך בשיר יפה ומרגש . הקשיבחי למילים .. שעתו של המולדבי .. Aurel Moldovan

itaf10

New member
EDIANA השיר שלך פשוט מקסים

קצב המלודי אין מילים תודה יקירה הנעמת לי מאוד.

itaf10

New member
יופי אחי יופי, השיר ההונגרי -התרגשתי

מזמן לא שמעתי הונגרית, מאז שהנצר האחרון(ההונגרי) עזב את העולם. קצת נעצבתי, התרגשתי מאוד לשמע מילות השיר והשיר עצמו. אקסלנט, פשוט נפלא. הסרטון השני נפלא, רק שלא הבנתי את השפה. תודה שבוע טוב

למעלה