שבת שלום לך יורם

שבת שלום לך יורם

שבת שלום לך יורם ותודה לך על ביקורך בספר האורחים שלי ועל המחמאות לגבי קאברים נוספים של מייק,אם אקליט זה יהיה אולי לדיסק כמו שיש לך ממני,לגבי הוצאת שיר לרדיו, אני לא בטוח,אבל אדאג לעדכן אותך ואת הפורום ברגע שיהיה לי משהו חדש. ועכשיו אשמח לדעת,מה שלום אימך? אני מקווה שהיא יצאה כבר מבית החולים,והכל בסדר והיא חזרה הביתה. אני מאחל לכולכם שבת שלום ,שוב תודה יורם וד"ש לאחיך גולן ממני איציק

yoram415

New member
איציק שבוע טוב../images/Emo51.gif../images/Emo168.gif../images/Emo36.gif

ראשית אני חוזר אליך היום מכיוון שהמחשב שלי בבית מקולקל. תודה על דאגתך לאימי שהייתה מאושפזת!..היא השתחררה הבייתה ומצע יציב ויותר טוב.. סיפרתי לה על דאגתך וכך גם אחי גולן.. היא מאוד התרגשה שהסברנו לה מי שאל לשלומה!!! היא התרגשה לראות אותך שר את מייק ברנט שהיא מאוד זוכרת!!!!!(זה משפחתי) אני כמעט כל יום שומע את הדיסק שלך ומאוד מתרשם עמוקות מהאיכויות שלך איציק...חייבת לבוא פריצה ענקית עבורך. שמחתי שחזרתה לפורום והיגבתה להודעתי אצלך באתר.. כמו שכתבתי לך אשמח לשמוע עוד חומר שלך כשיהיה לך!!! איציק אני כל שישי שבת משתדל ללכת לבית הכנסת לפי בקשת אימי וביום שישי האחרון כשחזרתי מבית הכנסת היה לקט של הגמר של "מת להיות" בזמן שקידשתי הבת שלי אומרת לי " אבא הנה האיש ששר מייק ברנט... תראה תראה" אישתי הסתכלה אליי ואמרה " אפילו הילדים מכירים את איציק בן ארי" בקיצור איציק חדרתה לכולם... גם לילדי ולשכנים ... ממש אני מגביע את הטלויזיה והקופקט דיסק... איציק תודה על התגוסה הלבבית שלך. אני וגולן אחי שאתה ראשית אדם טוב וזמר ענק!!! שבוע טוב

יורם היקר,תגובותיך ממלאות את ליבי

בשמחה,אני מודה לך מקרב לב על התגובות החמות ועל האזנתך לדיסק שלי,איזה כיף לשמוע שאתה וילדך צופים בי בתכנית ומקשיבים לדיסק,אני שמח לשמוע שאמך השתחררה מבית החולים ואני מקווה שהיא חשה יותר טוב,אשמח מאוד לשלוח לך חומר שלי מוקלט ברגע שיהיה לי משהו חדש בכל מקרה אם תרשום לי את המייל שלך אנסה לשלוח לך שיר או שניים נוספים,דרך המייל אני מאחל לך ולכל משפחתך לילה טוב ושבוע טוב בתודה ובברכה איציק

yoram415

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo36.gifאיציק תודה לך מקרב לב

תודה ראשית בשם משפחתי על דאגתך לאימי.. שהיא אישה מיוחדת ואימא טובה!!! אשמח מאוד לקבל ממך כל חומר וגם אשלח לאחי גולן ויתר בני המשפחה. אגב היה שידור חוזר של הגמר ולקט של מת להיות בערוץ 24 וקיבלתי טלפונים.. "יורם יש את איציק מייק ברנט בערוץ 24".... אתה כבר מזוהה איתי ובני משפחתי... אשמח לקבל כל חומר ממך!!! תודה. אשלח לך את המאיל שלי בפרטי

Dis Lui

New member
איציקקקקקקקק../images/Emo70.gif

מה שלומך הבוקר
אתמול אני ומשפחתי ראינו אותך ב"מת להיות", תשמע, אחותי ואני ממש אהבנו
כל הכבוד לך
אבל רק אחרי זה בדיוק יצאתי, אז מי זכה
נכון שאתה
אני מקווה שבעקבותך ב"מת להיות" ובכלל, הנוער יזכור ויתחיל להיזכר במייק ברנט שלנו, שהיה בן אדם מאוד מוכשר בעל קול כריזמטי ומושךךךךך
היידי

הי היידי, חמודה,תודה רבה לך

אני שמח שאת ואחותך אהבתם את הביצוע בתכנית,אך צר לי לאכזב אותך אני לא זכיתי,מי שזכה הוא מוש בן ארי,אני הגעתי למקום הרביעי ובכל זאת אני מצטרף לתקוותך שהנוער באמת יכיר וייתעניין במייק האמיתי דרך התכנית הנ"ל, מספיק שישמעו את 2 השירים שאיתם השתתפתי ויירצו להוריד את השירים המקוריים מהאינטרנט. הרבה תודה לך וד"ש לאחותך איציק

Dis Lui

New member
בכיף עם כל האהבה,איציק../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif../images/Emo24.gif

laveeg

New member
איציק שלום ../images/Emo44.gif../images/Emo44.gif../images/Emo44.gif

אהלן, אני צופה כמעט כל יום דרך האתר של התכנית "מת להיות"בשיר שביצעת בגמר ואני נהנה כל פעם מחדש
. בשבילי אתה מקום ראשון
אמנם אתה לא מייק ברנט (אף אחד גם לא יכול להיות)אבל כיף לראות באיזה אהבה אתה מבצע את השיר בקצב קצת שונה מהמקור. שחק אותה ... חג שמח ,גולן. MIKE BRANT
NO1EVER

חג שמח גם לך גולן

תודה לך על המחמאה גולן,האמת היא שבתכנית הגמר לא אהבתי את האיפור שעשו לי,הוא היה כבד מדי ונתן לי ארשת פנים מבוגרת ומתוחה,למרות שגם את האיפור בפעם הראשונה לא אהבתי הוא היה עדיף כבר על הפעם השנייה לא לשכוח שאני כבר בן 45 ומייק סיים את חייו בגיל 28 , בכל זאת יש הפרש גילאים ניכר, בנוסף ברצוני לציין שאני בהחלט לא מייק בראנט כפי שאף אחד מהמתמודדים בתחרות לא היה כמובן המקור,מעולם לא התיימרתי להיות מייק בראנט,אני רק התחפשתי למייק לצורך התכנית,ברגע שהתכנית הסתיימה,חזרתי להיות איציק בן ארי ששר בבתי המלון באילת רפרטואר רחב של שירים ב5 שפות,מאוד החמיאו לי התגובות שקבלתי והיה כיף להיות ולגלם את דמותו של מייק האהוב,ואני שמח שאני עשיתי את זה ולא מישהו אחר,ובעתיד תמיד אשמח להגיע ולבצע משיריו על מנת להנציחו ולהשמיעו בקולי בכל הזדמנות,מאחר ובודדים האנשים ששרים את שיריו בארץ,וזו הייתה בעצם היחודיות שלי בתכנית,אז שוב חשוב שכל הפורום ידע שאין לי כל עניין ואפשרות להיות מייק בראנט, וגם אפילו אם מאוד הייתי רוצה,בהחלט מדובר בזמר מיוחד ואחד בדורו שכבר לא איתנו 31 שנה אני מקווה שהבהרתי במעט את עצמי, יום טוב גולן וערב טוב לכולם חג שמח איציק

M i k e s F a n

New member
איציק מה שלומך../images/Emo35.gif../images/Emo193.gif

חג שמח
רק רציתי לשתף אותך שבאמת כל עם ישראל צופה בערוץ 24 כשיש שידורים חוזרים של "מת להיות", וכולם מתלהבים ומספרים לי שראו אותך מופיע ושר.. אני רואה שגם אצל גולן ויורם זה כך.
בנוסף, ואינך צריך להוכיח את עצמך לאף אחד.
ישנם אנשים אכולי קנאה שלא צריך לייחס להם חשיבות רבה.
המשך שבוע נעים

הי סיגל,מה שלומך את?

תודה לך ,אני שמח לשמוע שהרבה מגיבים על השידורים בערוץ 24 היום אגב,דידי הררי הגיע לאילת לשדר לכבוד פורים את תוכנית הרדיו שלו מבריכת מלון מג'יק פאלאס והזמין אותי לשיר את לס מואה טמה לקהל המלון ולכל המאזינים לתכניתו בתל אביב ,יתכן שגם על זה תשמעי תגובות, לגבי הוכחת עצמי,אני מנסה להבהיר לאנשים שכותבים שאני לא מייק בראנט למרות שאני שר את שיריו יפה,שמהות התכנית בה השתתפתי מחייבת את המציאות שאתחפש למייק וזו הסיבה שנחשפתי אל כולכם דרך תוכנית זו,הרי לפני התוכנית מעולם לא שמעתם עלי מאחר ושמרתי על פרופיל נמוך ואהבתי והוקרתי את מייק בתוך תוכי וזאת מבלי לדעת על קיום הפורום שלך וכל חבריו המקסימים,לכן באמת חברים יקרים, אין צורך להזכיר לי שאני לא מייק בראנט,מעולם לא היה לי ספק שאני איציק בן ארי, אז סיגל היקרה המון תודה לך על תמיכתך בי ועוד נהיה בקשר יום טוב לך ממני

מיכל שמ

New member
איציק שלום !!

אני מאלה שמכירה אותך הרבה לפני התוכנית ולדעתי מלפני יותר מעשר שנים שבכל שנה הייתי מגיעה לחופשה לאילת ורואה אותך בבתי המלון השונים שהופעת בהם ואפילו אם לא התארחתי באותו המלון באנו , אחותי ואני , להקשיב לשירתך כמעריצות שרופות של מייק . לדעתי אפילו לא היה לך ברפרטואר אז שירים של מייק ואנחנו ביקשנו ממך לשיר אותם . הביצועים שלך היו תמיד מרגשים ולדעתי אפילו ריגשו יותר בלי התחפושת של מייק שברור לי שנדרשה ממך על פי חוקי התכנית . בשנים האחרונות אני לא מגיעה כבר לאילת לחופשה עקב אילוצים שונים , לצערי , כך שנבצר ממני לראות אותך שוב . אם יתמזל מזלי ואגיע שוב אני מקווה שיצא לי לראות אותך ולהאזין לשירתך הנפלאה גם בשירים אחרים שאינם שירים של מייק . הצלחה בהמשך דרכך והמשך להיות אך ורק מי שאתה באמת !

yoram415

New member
איציק חג שמח- אני מסכים עם

סיגל וגולן אחי!! איציק תהיה מה שאתה ואנחנו אוהבים אותך!! איציק בהצלחה בהמשך ואני מאמין שעוד נשמע ממך!! לגבי האיפור ... שמתי לב וחשבתי שאני טועה שלפני חודשים שהיית בתכנית הרגילה האיפור ניראה יותר טוב ובגמר הוא ניראה כבד! לי חשוב מה אתה חש בשירה ואיכות השיר!!! אני לא אשכך ךעולם איך בתכנית הרגילה כולם באולפן שרו איתך ואצלי גם בבית.. אני חושב שבעוד בתים בארץ!

למעלה