שבת שלום! כתב ידי :)

שלום לך יהודיה יקרה בת חייל .

שאדם שואל שאלות רבות מידי יתר על המידה סופו שילך לאיבוד בסבך שאלותיו ולא יראה את אור התשובה .
כתב ידך מכיל בתוכו אלמנטים רבים של אנרגית רטט הגורמת לאותיות לנוע בחוסר נכונות ולאבד את זהותם האמיתית .
ניכר שבדרכך היחודית במסע ניווטך את מבזבזת יותר מידי אנרגיה לריק במקום להשקיע את אותה אנרגיה בקיים המתקיים כבר בדרכך המבורכת .
כשאת מגיעה למחוז חפצך נסי לעצור ולחנות שם במטרה להפיק את מירב התועלת מחניתך במקום במקום מיד לחשוב על יציאתך לתחנת העגינה הבאה .
רצונך להתחיל במסע חדש טרם סיימת מסע קיים גורם לך לאבד את אנרגית החיות שבך דבר שמובילך לאיבוד אנרגית חיות ולעיפות כרונית תמידית .
חולשתך הגופנית ומצב רוחך הירוד נובעים מאותה דאגה תמידית המלווה אותך ללא לצורך ולחינם .
נסי להוסיף לתפריט מזונך בארוחת הבוקר 3 תמרים וכפית דבש מלכות לעידוד האנרגיה .
כל טוב ובשורות טובות בת חייל מבורכת .

שבת שלום,

אתה אומר המון משפטים, ואני באמת לא יודעת על מה אתה מדבר.
על איזה מסעות אתה כל הזמן מדבר?
אבל נכון מאוד שאני חלשה ועייפה, חסרת אנרגיות.
אגב, אני חולת דבש, אני יכולה לרוקן ג'ריקנים שלמים של דבש. ואני אותו בנאדם לפני ואחרי..

למרות שלא הבנתי כמעט כלום מהקודים הללו, עדיין אני מודה לך על שהקדשת לי זמן.
אני מקווה שלא יצאתי חוצפנית, פשוט לא הבנתי באמת על מה אתה מדבר

שבת שלום :)

הי ספירושששש

הי ספיר, אני רואה שהרגש הוא זה שמנחה ומוביל אותך בחייך, אך הוא זה שגם עוצר אותך. ניתן לראות שאת תלותית מאוד בסובבים אותך ונשאלת שאלה מדוע?
הרי בכול מקום שאת נמצאת את מקרינה אופטימיות, שמחה ולבביות ששובים את לב רואייך. הבעיה נעוצה בקושי שלך לקבל החלטות בצורה חד משמעית, דבר המוביל אותי להבין מדוע את כה תלותית וחייבת את חוות דעתם של הסובבים אותך בטרם נקטת לגבי החלטה מסויימת

ספיר, מה קורה? את נותנת ונותנת מעצמך ולא יודעת להגיד את המילה - "לא", אך כאשר מישהו אחר בא לתת לך דבר מה, את נרתעת ומתחילה לחשוד במניעיו.

את חייבת להרגיש את האדם העומד מולך וקיימת בך אינטואיצייה מדהימה, השתמשי בה!!! את חייבת ללמוד להיעזר בה.
על פי כתב ידך ניתן לראות שאת בהחלט בשלה ומוכנה לפתוח את ליבך לזוגיות חדשה. במידה ואת נמצאת כבר בזוגיות, הרי זהו קשר מבורך וטוב לך איתו מאוד.

שמחתי לעזור לך ולו במעט.

שבת שלום לך :)

ראשית, מודה לך על ההתייחסות ועל הקדשת הזמן!
אתה בהחלט צודק, הרגש הוא מנחה אותי, ומקשה עליי מאוד תמיד. אני מודעת לזה, אני נורא רגישה.
ואני תלותית מכייון שאני חסרת ביטחון, ומפחדת להיות לבד. אני לא סומכת מספיק על עצמי. אני מפחדת להיות לבד אם להגיד את האמת..
אבל בסופו של דבר הפחד מתגשם..

וזה נכון גם בקשר לחשדנות שלי.

לצערי אין לי זוגיות, למרות שאני כ"כ רוצה... פשוט לא מוצאת..

שוב תודה רבה לך, ושתהיה שבת שלום אמן! :)

למעלה