שבת שלום יקירות הרבה בריאות ואושר

אשבל1

New member
שבת שלום

מה שלומכן? מה התוכניות לשבת?

אני מארחת היום חברים, חוץ מזה מקווה לשבת שלווה במזג האויר הסגרירי...

עדיה222

New member
אשבל - מקווה שהערב עם החברים היה מאושר

וגם ריבוע העצב שלך - כמו הריבוע הלא מסוייד שהוא זכר תמיד לחורבן - לא הסתמן, לא ניכר, הוסווה, נעלם, התכסה?
אחד הדברים שאני מקווה לעשות מחר זה - לשתול את פקעות הפרחים שבילו זמן רב במקרר בתוך עציצים שמצאתי במין קצה נידח של משתלה. אלה עציצים עם דוגמאות קרמיקה מיושנות, כל כך מיושנות עד כי הן כבר נוגעות ללב, הדוגמאות האלה.
שבת שלום!

אשבל1

New member
בוקר טוב עדיה

היה אתמול ערב עליז, שמח וטעים... ריבוע העצב שלי? אפשר לומר שהוא לא ניכר אתמול (וגם לא בדר"כ , הוא מאוד איתי פנימי, בדידות פנימית ) אבל עכשיו כשאת שואלת אני ניזכרת איך הוא בכל זאת נכנס והשתחל גם אתמול בערב אם כי בחיוך, החבר סיפר על כך שקולו נשמע שונה בטלפון ואנשים טועים לגביו, אז סיפרתי שאצלי , בגלל שקולי נשמע מאוד צעיר, תמיד כשמתקשרים חושבים שאני ילדה ומבקשים את אמא, אז באחת הפעמים כשהייתי במצב רוח "מיוחד" וביקשו את אמא, עניתי : "היא מתה" , כן מאוד מביך שם מעבר לקו... והערב המשיך עם דיבורים וצחוק, באמת נהניתי אתמול.

אני קוראת על התכנון שלך להיום ונזכרת כמה תרפוייטי עבורי היה כששתלתי פקעות וזרעים ונהניתי מהפריחה בהמשך, ממש עושה לי חשק לחזור לזה שוב, אז אני שמחה בשבילך , התיאור שלך עם דוגמאות הקרמיקה הישנות, הנוגעות ללב , החזיר אותי לבית סבתא ז"ל, לפני שנים רבות ברחוב בזל בתל אביב ,עם הריצפה הישנה והדוגמאות המשולבות בה. איפה את שמה את העציצים, במרפסת? בגינה?

עדיה222

New member
העציצים במרפסת

מיד אלך לבדוק אם הסערה העיפה אותם.
- הם במקומם!

לילה טוב!

למעלה