שבת שלום יקירה

אופ 1

New member
שבת שלום יקירה

הטלתי רונים וזה מה שיצא: האם כדאי לי לשלוח לx מייל? בקראנה האם יש סיכוי לחידוש הקשר שx יחזור? וונג'ו אנסוז דאגאז מה את אומרת?

אופ יקירתי...

הרונים מבקשים למסור לך, שאם תשלחי לX מייל, משהו יוולד מזה, כלומר, משהו חדש יתחיל. אני אישית מתנערת מהמסר הזה, כי הוא לא מתישב לי עם האינטואיציה, אבל - לפעמים זה קורה... בכל אופן, המסר של הרונים בעניין המייל הוא חיובי... לגבי חידוש הקשר, גם פה, יש המלצה.... אבל - להתחיל משיחות. את יודעת מה, ממש רק שיחות. טלפון, פגישות בית קפה, לא שומדבר מעבר לזה... בתור התחלה. מה את אומרת?

קראתי את ההודעה האישית...

שלך עכשיו... וזה רק הגברים את האינטואיציה שלי - עזבי אותו, למה את צריכה את זה?

אופ 1

New member
יקירה

העניין שהוא נמצא כרגע בחו"ל.אני יכולה לתקשר איתו רק על ידי מיילים.מה את אומרת?מה לשלוח לו? ודבר שני, את מרגישה שלא יתפתח מזה קשר רומנטי? תודה רבה רבה

כן,

מרגישה שלא יתפתח קשר רומנטי. הבנתי שהמצב כרגע הוא שעוד לא קיבלת תשובה על המייל הקודם ששלחת? יכול להיות שהמייל ההוא לא הגיע? או שאת משערת שהוא כן הגיע?

אופ 1

New member
אני לא יודעת מה להגיד לך

לפעמים יש לי תחושה שהוא כן קיבל את המייל ופשוט לא בא לו לענות ולפעמים יש לי תחושה שהוא לא קיבל את המייל. אני לא יודעת כבר מה לחשוב.המסר מהרונים היה חיובי, מה את אומרת? איך כדאי לי לפעול? יש שאלה אחרת שכדאי לי לשאול לפני שאני שולחת את המייל? מה את מציעה?

בעלי, אני, והבית שכמעט קנינו

בעלי ואני החלטנו, לפני בערך חצי שנה, שהגיע הזמן לקנות חלקת אדמה שתהיה באמת, אבל באמת, שלנו. אחרי חיפושים נרחבים, מצאנו אדמה שהיא ב-ד-י-ו-ק מה שרצינו. מיד פעלנו להשיג לעצמינו את חלקת האדמה הזאת. העניין הוא, שכנראה שחלקת האדמה רצתה אותנו פחות ממה שאנחנו רצינו אותה. זה התחיל עם עיכובים עם בעלי המגרש. והמשיך בעיכובים עם עורכי הדין אחר כך היו עיכובים עם השכנים. בסוף, החלטנו, שאנחנו מוותרים על המגרש - לא כי הוא לא בדיוק מה שאנחנו רוצים, אלא כי רצינו להשיג לעצמינו חווייה יותר הדדית, של בית. חשבנו, שאנחנו יכולים להשיג לעצמינו בית, שחוויית הקניה תהיה נעימה, זורמת. העיכובים והחד צדדיות, ניראו לנו כל הזמן, כמו סימן.. מה את אומרת, זה יותר מדיי לבקש?

אופ 1

New member
זה ממש לא יותר מידי../images/Emo9.gif

גם אני הייתי רואה את זה כסימן.והייתי פועלת כמוך. טוב שעשית כך ואני בטוחה שתהיה לכם הזדמנות אחרת הרבה יותר טובה. בהצלחה

אופ 1

New member
את חותרת לכך

שכול מה שקרה, או בעצם לא קרה(הככונה להתפתחות הקשר) זה סימן לכך שכדאי לי להרפות מהבחור?

הנקודה שאני מנסה לעשות -

היא שכשהנסיבות בטובתך, שומדבר לא אמור להיות עבודה קשה מדיי... יש סיבה לזה כשדברים הולכים קשה.... יש אופציות אחרות, דברים אחרים שאפשר לעשות, שיזרמו הרבה יותר בניחותא...

אופ 1

New member
הבנתי את הנקודה שלך../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif

נתת לי כרגע נקודה למחשבה.אני אקח את הנקןדה הזאת איתי. תודה עומר,את ממש עוזרת לי

למעלה