שבת שלום - חדשה כאן

שבת שלום - חדשה כאן

אחרי ירידה במשך כמה שנים משמעותית [כ-50 קילו בערך] "ניתקעתי" עם האחרונים ונהיה לי קשה מאוד. 6-7 ק"ג אחרונים אשמח לרדת אני אמא ל-3 ילדים גובהי 1.68 ושוקלת 66-67 [בת 32 לא כמו שכתוב בכרטיס זה כריס שנפתח לפני המון זמן] אשמח להיות חלק מכן ולהצליח

ובנוגע לחמין

הכנתי חמין עם חומוס ושעועית, כף דבש, תבלינים וחצי כוס שמן, [לסיר גדול] אכלתי כוס וחצי שעועית וחומוס, רבע תפו"א, ביצה קשה ורסק עגבניות, [נשבעת שבג'חנון וקובנה לא נגעתי!!!:)] זה כארוחת בוקר\צהריים זה בסדר או שיש חריגה? וכמה כוסות נס קפה אוכל להרשות לעצמי? פשוט קשה לי להגמל מנס קפה ושמתי שזה גרוע לדיאטה.

יעל י

New member
ברוכה הבאה ותרשי לי גם WOW

ספרי איך ירדת...אשמח לשמוע. לגבי החמין זה ממש לא נורא אבל אני חושבת שממש אפשר להוריד את כמות השמן.אני שמה 2 כפות לסיר גדול. קפה?הדעות חלוקות.שמעתי שלא טוב ושמעתי שלא מזיק.בכלל קפאין זה לא משהו אז נסי להמעיט.

WOW

סיפור ארוך, כולל גירושים לא נעימים, אח"כ מה לא ניסיתי עד שהלכתי לדיאטנית, מוכח- זו השיטה [ה-6 ארוחות] אממה לא מצליחה לחזור לזה כבר חודשיים נתקתי בין 66-67 תודה... נחמד כאן והקבלת פנים נעימה... :)

אור685

New member
רק סבלנות והתמדה

את יודעת כבר מה צריך לעשות. יש לך "הוכחות". יש תקופות קשות, אבל אם לא מתייאשים ו"שוברים את הכלים"-בסוף מצליחים . גם אני הייתי באותו מצב (ואיפה שהוא באמצע הדרך לקח לי בערך שנה להוריד 5 קילו) אבל זה עבר עכשיו נשאר לי עוד קילו אחד למשקל כבוד. בהצלחה! וגם אני אורית..

twisst

New member
את בטוחה שאת צריכה את זה ?

כי אני באותו גובה, מכוונת ל- 70-75 . זוכרת כמה מעולה נראיתי במשקל הזה. כל הכבוד על הירידה העצומה.

מכירה את זה?

בא לך משהו ואז כשהשגת את זה בא לך יותר? אז זה התחיל מ-80 ועבר ל-70 מבטיחה ש 60-61 יספק אותי :) עוד 5 חוד' לגדולה שלי יש בת מצווה ואשמח לשמלה מצומקת :)))

למעלה