שבת שלום חברים

e-magine

New member
שבת שלום חברים

מטוטלת הפורומים זזה. כמו בכל הפורומים, עברו עלינו כאן כמה גלים. לאחר גל של העלמות חברים ותיקים וכמעט קבועים, עבר עלינו גם של ילדים די קטנים ובני נוער שלא היה להם שום קשר ממשי למה שאנחנו עושים כאן. הגל הזה עבר בשלום כי הוא היה קטן, לא כמו שקורה בדרך כלל בחופש הגדול. כמו שציפיתי, הגל חלף. לאחריו, שוב הפורום נהיה שקט ובימים האחרונים, הגיעו לכאן חברים חדשים ועוררו דיונים, לטעמי מעניינים. יש כמה נושאים שמזמן רציתי להעלות, אך נמנעתי כי חששתי שאשאל כאן שאלות ולא יהיה מי שיענה, וזה יראה עלוב ופתטי, עכשיו נראה לי שאפשר כבר להעלות, אילה אגב דברים שעלו בצורה אינצידנטלית בכמה מהשרשורים האחרונים. אני מקווה שהתשובות תהיינה מעניינות.

תודה נשמה, מקווה שלא נאכזב אותך

ונהיה כולנו שותפים לדיאלוג ולחשיבה המשותפת ולחלוקת הרגשות יווווווו כמה שאתה רגיש אי, אני ממש אוהבת את זה הלואי והיה לי בעל כמוך...... קח פרח

e-magine

New member
את לא מאכזבת אותי אף פעם

אני כבר מודאג מה יהיה כאן אם תתאשפזי ל 7 חדשים, אך אני בטוח שאם תעשי את זה, זה יהיה לטובתך וזה העיקר. שיהיה בהצלחה.

אי בקשר למוסד "הסגור" אל תדאג

אני צריכה לברר - יכול להיות שבכלל יש שם אינטרנט חוץ מזה גם בחופשות אני אכנס וחוץ מזה יש חוק טבע כזה שאין חללים ריקים - כל חלל ריק מיד מתמלא אז שירז תתגייס ומבעבעת ונשאבת ונוגעת יהיו יותר פעילות וליידי אן ופתאום סילקי תופיע אאוט אוף דה בלו ואולי גם סרפד.... מה שמזכיר לי שרציתי לקרוא את התכתובות שלך ושל סירפד ולא זכרתי איפה זה בדיוק נמצא...באתר שלך לא מצאתי...או שהחמצתי איזה כותרת ללחוץ עליה? תעדכן אותי נשמה שבת שלום

e-magine

New member
עוד משהו על סקרים

בדרך כלל קשה להגיע כאן לאיזשהם מסקנות מסקרים כי מספר המשתתפים בהם מאד קטן. בכל זאת הסקר האחרון שהעליתי, שעסק באופי הפורום אומר לי משהו. הצביעו בו 10 אנשים וזה אומר לי של 10 אנשים אכפת איך הפורום הזה נראה מתפקד ומתנהל. מבין ה 10, 5 חושבים שהפורמט של הפורום כפורום תמיכה מתאים ו 5 חושבים שיש להקטין את הדגש על תמיכה ולאפשר יותר דיונים שאינם תמיכה. איש לא חשב שיש להפסיק את פונקציית התמיכה של הפורום ולהפוך אותו לקבוצת דיון רגילה וגם לא שיש להפוך את פונקציית התמיכה לשולית. בעקבות הסקר הזה, החלטתי להיות יותר גמיש בענייני הדיונים המועלים, אגב אני רוצה לציין כי מעולם לא אסרתי איסור מוחלט אוף טופיק, רק ביקשתי שזה לא יהפוך לעיקר. אני עדיין שומר לעצמי את הזכות להתנגד לדיונים שאין להם שום נגיעה לפורום, כמו שכתבתי פעם, (למשל לא אאפשר דיונים בשאלות אקטואליה או בשאלות כלליות שלא שייכות לנושא האינטרנט והשפעתו עלינו ואמשיך לבקש להימנע מהודעות צ´אטיות בסגנון, היי אני כאן, בוקר טוב, מה נשמע?) בעקבות נושא טיפוסי המכורים, שהועלתה ע"י אדוות גלים, גם התייחסתי אך אני גם העליתי סקר, ואתם מוזמנים לנסות לסווג את עצמכם לאחד מהטיפוסים של המכורים ולהשיב כמובן באנונימיות מוחלטת.

Rotem Lisa

New member
תסלח לי,

אבל אני חייבת להגיב. מה, אם אני ורועי ילדים קטנים- זה לא אומר שגם אנחנו יכולים להתמכר לאינטרנט, לא ?? אין לנו גם בעיה עם זה, לא ?? אני לא אדבר בשם כולם, אז... זה רק עליי- אוקיי, טעיתי, התייחסתי לפורום הזה אל כמו צ´אט. בסדר, אז טעיתי. אז מה ?? עכשיו אין לי בכלל חשק להכנס לפה! לא אכפת לי אם תחסום אותי, ממש לא. זה פשוט פוגע, כן! אז מה אם אנחנו ילדים, אז מה ??! טוב, יאללה, אין לי בכלל מה לכתוב פה.. ביי.

e-magine

New member
לא הגיל הכרונולוגי חשוב

אלא סוג הדיון ורמתו. נכון שאת יכולה להתמכר והאחריות לוודא שלא תתמכרי מוטלת קודם כל על ההורים שלך. יש לי חדשות בשבילך, יש לי ילדים בגילך וגם יותר קטנים ואני מנהל איתם כל מיני סוגים של שיחות. הדבר החשוב ביותר בשיחה בין בני אדם הוא להקשיב אחד לשני, זה הרבה יותר חשוב מלהשמיע. אני הקשבתי טוב מאד למה שאמרת ועדיין לא ראיתי אפילו את הסימן הקטן ביותר לכך שאת מכורה לאינטרנט. זה לא אומר שאת לא מכורה או שאת כן מכורה, זה אומר שאם את מכורה, לא הצלחת עדיין לבטא את העניין בצורה כזאת שגם אני אוכל לראות את זה, זה אומר שאם כתבת כאן, לא ניצלת את הפורום ולא נעזרת בו. אני לא עוסק כאן בעלבויות ובברוגזים, מי שרוצה להסתובב כאן בעולם של בוגרים ולנהל איתם שיחות חייב להתאים את עצמו, כפי שגם אני, אם ארצה לכתוב בפורום הארי פוטר, אהיה חייב להתאים את עצמי לאופי הדיון שם. שיהיה לך יום נעים.

למעלה