שבת שלום חברים.

ברק 188

New member
שבת שלום חברים.

היתי עסוק בימים האחרונים אמא בניתוח,ובן שהמריא לחו"ל. שאלה: עקב הנכות ישנם גם נכים הצורכים תרופות,האם קרה למישהו שהרגיש התמכרות לתרופה שבלעדיה יש קשיים בתפקוד היומי,אני יודע זה קצת אישי ולא כל אחד מוכן להרחיב בענין,אבל מענין זה קורה לאחד או לכולם. ולך פלסר בענין אחר עגול ומושלם יותר, מאחל נצחון צהוב שחור מול הירוק (מצער בשביל מאמנת,ורות 2 )

תודה אח שלי ניצחנו ואני מאוד שמח!

וגם אם זה היה במזל קטן (גדול). אז מאמנת כושר ורות... פעמיים העונה הפסדתם לנו איבדתם אצלנו 6 נקודות. שטויות יעבור.

מזל טוב לבית"ר י-ם על הניצחון

היום על מי אם לא מכבי חיפה הלוזרית... זה מה שאמרתי לחברים שלי לפני המישחק שבית"ר הולכת לנצח... וכרגיל אני קולע בול לאחרונה בכל משחק של מכבי חיפה... נקווה לנצח מחר את אשדוד אצלנו בבית ולעלות למקום השני... וכמובן שהאושר הכי גדול זה לעבור את חיפה בטבלה... אני גם מקווה שהפועל ת"א יאבדו נקודות יום שני...ואז הכל יהיה ניפלא... אז כמו שאמרתי ותזכרו טוב מכבי ת"א מגיעה מאחור בהפתעה... ותיקח את האליפות...חחחחחחחחחחח... ועכשיו לנושא כואב וחשוב... כאחד שמתעניין בתחום אני כואב מאד את מה שקרה היום למעבורת החלל קולומביה...עצוב ביותר כל המסע הזה התחיל כל כך טוב ויפה...ועקבתי כל הזמן הזה כל יום...והיום היה אמור להסתיים המסע בצורה יפה וחגיגית... ואז קרה הגרוע מכל...שהוריד מיד את מצב הרוח לכל העולם אני מאמין... אז מכאן בשם הנהלת הפורום והחברים אני שולח את תנחומינו הכנים למשפחות כל הניספים...ובמיוחד למשפחת רמון... איבדתם אדם יקר משכמו ומעלה...ואין ספק שהוא גיבור לאומי... וכך נמשיך לזכור אותו...מי יתן ולא תדעו עוד צער... תחזיקו מעמד ותהיו חזקים למרות שמאד קשה... כל העולם איתכם וכל העם כואב את כאבכם... שיהיה לנו לילה ניפלא...ושבוע...טוב ושקט... ושנשמע רק בשורות טובות... להשתמע תמיד... מקסיקני טעים...

למעלה