שבת שלום חברים.

Aronsona

New member
שבת שלום חברים.

נראה שיש פטנט לאיתור קופת השרצים של כל איש ציבור, לשכנע אותו להתמודד על תפקיד בכיר.

לא יכול להסביר למה אבל קיבלתי גועל נפש מהעיתוי החוזר ונישנה של קריאת אישי הציבור ללהב 433

הדסהש1

New member
אין לי מושג אבל ידעו שיש לפואד בעיות

מזמן...הכספים לקניית ביתו...וגם נושא בריאותו הרופפת....
אבל רצוי שיבדקו לפני ולא אחרי הבחירות....

קטניפ

New member
עדיף שיגלו לפני ולא אחרי

ולגבי פואד - שנים שיש שמועות....

Aronsona

New member
כמובן ששנים יש שמועות

אז למה לא העביר, מי שהעביר, את המידע שגרם לפתיחת החקירה, מזמן.
למה שלושה ימים לפני הבחירות?
מעצבן.
אם המידע יוכח כאמיתי, בדיוק כמו הפעילות המינית של סילבן שלום וכו', צריך היה להגיע לחקירה מזמן.
גם אנחנו כאנשים קטנים מהרחוב היינו רוצים שתהיה הרתעה אמיתית לאנשי הציבור מלנצל את כוחם.

קטניפ

New member
אנשים קטנים סוגרים חשבונות גדולים

ברגעים כאלו....להזכיר לך את כל הנשים ששנים שתקו עד לרגע מכריע בחייו של הגבר?

Aronsona

New member
זוכר לגמרי וזה הרגיז אותי באותה מידה

נשים שהוטרדו מינית או חו"ח נאנסו צריכות היו, לדעתי, להתלונן מוקדם הרבה יותר. למרות שהנושא הזה רגיש באופן אישי למותקפת הרבה יותר.

מוקה22

New member
בוקר אור ו
-שבת שלום

כנראה שה-"פרשיות" לא יפסיקו ל"התגלות" להחקר עד שלא יתקיימו הבחירות, או שלא
והבנתי שצריך המון כסף כדי לחשוף את ה-תיבת פנדורה של כל מתמודד, גם אם עדיין לא הגיש מועמדות, שזה כמו לא במקרה הזה

ואני ישנתי הלילה טוב, (יחסית) ונזכרתי בשירים היפים של להקת נוער שוליים
וזו הזדמנות להזכר בקולו המיוחד של מיקיאגי
[URL]https://www.youtube.com/watch?v=QyM5dLf3WPA[/URL]">אמסטרדם זו גם מחווה לעיר הראשונה שבה דרה כף רגלי בניכר

[URL]https://www.youtube.com/watch?v=QyM5dLf3WPA[/URL]

Aronsona

New member
בוקר טוב מוקה. כן גם אני עשיתי כמה מרתונים

של שירי נוער שוליים בתענוג מרובה

מוקה22

New member
היי אביעד
ופה > ענוג

שזה בין השירים היותר יפים שלהם

חבל שהוא הפסיק עם המוזיקה

ענוג

שמת לב איך טל החייתית , במסיבה שעשו להם אמרה / הצביעה על מיקי ו-"שיבשה" את השיר ציירי לך,,,,,,,,
ןאצלנו בבית, הבן הצעיר שלי נזכר את מי טל מזכירה לו, בשכונה הקודמת שגרנו בה עד לא מזמן, היתה נערה שממש דומה לה, גם במראה וגם בהתנהגות אחת לאחת
כל הזמן הסבתובבה בשכונה וצרחה כמו ,,, וגם כשצעקה אצלה בבית (שהיה מול הבניין שלנו) שמעו אותה בכל הרחוב ,,,,,,,,אמא'לה

ועכשיו הבן שלי במיונים לקראת הגיוס, והוא אמר לי לא מזמן, את יודעת למה רוצים לשבץ את ח' (הנערה הנ"ל) ?? ל-נהגת משאית !!
ואנחנו בבית

ועוד משהו, יש גולש בפורום הגדול (לא סלב) ששם תמונה של שתי החברות (טל/שונטל) במקביל, וראו שיש לכל אחת מהן נקודת חן ?? על המצח בדיוק באותו כיוון

Aronsona

New member
איך טל והשיר ענוג הפכים הא?

אסור להגיד אבל אני ממש שמח לאן שהביאה את עצמה.
איך הן לא עושות חשבון נפש אפילו בגרוש איך?

גם אני אהבתי אותם בזמנו

וכך חולפת לה תהילת עולם.
אני מסתכלת על מיקיאגי הצעיר,
ולא מאמינה כשאני רואה אותו כיום.
איך אנחנו משתנים עם הזמן, קשה להאמין.
אבל מעניין עוד יותר, לראות את השינוי שבני אדם עוברים, ממוזיקה
לתקשור, לאיפור, לעולמות אחרים ומסתוריים...
אני מאוד מקווה בשבילו שהוא לא יינזק מכל החשיפה הזאת,
מכל שנאת החינם הזאת שעלולה לחנוק אותו כשהוא ייצא מבית האח הגדול.

Aronsona

New member
מיקי "התנפח" כתוצאה ממחלת הסכרת שלו.

וכמו שאני קורא למיקי יש הרבה אהבה.
התנהגותן של טל ואורטל לא באמת גורמת לו נזק אולי להיפך

הבעיה היא לא התנהגותן של טל ואורטל

הבעיה היא שיש הרבה שרואים בהתנהגות של מיקי, כאילו והוא מונע מרוע כלשהו.
הרי הישראלים הם נורא צדיקים והם היו מבשלים גם למי שחובט בהם בפנים. הישראלים כל כך ישרים שהם ממש לא מבינים איך זה שלא מתחשק לו לבשל לשתי הפוסטמות שיום קודם
פגעו בו והעליבו אותו וצרחו עליו ואמרו שהן לא רוצות את האוכל שלו. אז באמת איך הוא מעז לא לרצות לבשל להן? איך הוא מעז לנצל את המטבח לטובתו? איך?
אני לפעמים קוראת את כל אלה שקוראים למיקי רשע ואני לא מאמינה שיש כאלה אנשים שהם ממש צפיחית בדבש. אני יותר מאמינה שכולם צלופחים בדבש

Aronsona

New member
לשמחתי לא ראיתי הרבה כאלה שרואים אותו

מונע מרוע. אבל אולי אני טועה.

aviril11

New member
ולענין האח הגדול ,אתמול נעשה עוות צדק למרטין

...הפאקינג עריכה ,הציגה את מרטין כאילו מסכסכת בין צחי לבין דורון.
...והציגה מצד שני את שונטל כלוחמת צדק שחושפת את מרטין כשקרנית וסכסכנית.... אבל שמעתי לגמרי במקרה את השיחה בין דורון למרטין..
שבה דורון אכן זלזל בצחי וביטל את דעתה של מרטין שצחי יהיה הזוכה של העונה. ואת השיחה הזאת שהיא הכרחית לצורך הקביעה מי הוא השקרן ומניפולטור
, הפאקינג עריכה לא הציגה.

זה היה כל כך שקוף

שהאח הגדול ניסה להציל את אורטל על חשבון מרטין.
לא מוצא חן בעיני האח הגדול שמרטין תופסת תאוצה.
הוא הביא אותה כקוריוז, לא כדמות משמעותית בעלילה.
בקיצור, האח הגדול אכל אותה. הצופים לא קנו את העריכה שלו.

aviril11

New member
צפיתי בסרט פרנויה בהשתתפות ריצ'רד דרייפוס

...וחשבתי לעצמי שזה אותו שחקן ששיחק בסרט הפולחן "אמריקן גראפיטי " ( שהווה השראה ומקור חיקוי לסדרת סרטי אסקימו לימון)כבוגר ביה"ס תיכון .אני נראיתי אז חיצונית פחות או יותר כמו שדרייפוס נראה אז .והיום אני נראה פחות או יותר כמו שדרייפוס נראה בסרט פרנוייה....אכן מה שהזמן מעולל לבני אדם.
..ואפרופו פרנויה שיחק שם כשחקן ראשי בחור בשם ליאם אמסוורט (משחקי הרעב) וחשבתי לשאול את הבחורות פה בפורום האם הן סבורות כמוני שהוא חתיך מספר אחד כיום בהוליווד. מעניינת התופעה שבכל פעם שאני נתקל בשחקן שאני סבור שהוא אחלה חתיך מסתבר שהוא אוסטרלי ( ראסל קרואו , יו ג'קמן , אחיו של ליאם כריס ) או סקוטי (שון קונרי, ג'רארד בטלר) זה לא שחסרים חתיכים אמריקאים אבל הם כנראה נראים קצת כמו קרטונים..שמתאמים ל"יפים ואמיצים" ול"משמר המפרץ" מה אתן חושבות?

אני מסכימה איתך לגמרי

את הסרט "אמריקן גרפיטי" ראיתי עשרות פעמים בלי הגזמה.
פעם ראשונה ראיתי אותו עם האיש שלי באיזה אולם קולנע בתל-אביב והתרגשתי כל כך, הן מהשירים והן מהעלילה. כמו כל נעוריי חלפו מול עיניי

אחר כך, לאחר שנים רבות ראיתי אותו בטלוויזיה בכבלים וכל פעם התרגשתי מחדש. ריצ'רד דרייפוס היה אז האליל שלי. השחקן בהא הידיעה.
אני אמנם אהבתי גם את אסקימו לימון הראשון, אבל הוא כבר לא עשה לי את מה ש'אמריקן גרפיטי' עשה.
את פרנויה לא ראיתי, אבל יש בי איזו הסכמה שבשתיקה לגבי הגברים האמריקאיים
במיוחד אלה מהיפים והאמיצים ומשמר המפרץ. אבל לא כדאי לעשות הכללות,
עוד בסוף ייצא שאני מדברת שטויות

aviril11

New member
למה לי את לא אומרת אהלן? יחפה ,ולא נורא לצאת

...קצת שטותניק ....אני שמכלה את מירב כוחותי לתגובות,לענין הסכסוך
הישראלי פלסטינאי ולעניני אמונה וענייני דת ומדינה , מוצא עצמי משתתף בעניני האח הגדול ובעניני חתיכים מהוליווד ומה יותר שטותי מזה?.

למעלה