שבת שלום ותודה!

שבת שלום ותודה!

חברים, עשיתי את הטבעת ביום שישי, הייתי האחרון בתור, וזה היה זוועה לחכות ל 2 בצהריים מ 9 בבוקר... אבל הכל עבר מהר מהצפוי... ואבינוח אפילו התקשר אלי לנייד כדי לבדוק סטטוס פעמיים! שאפו אבינוח (אם אתה קורא את זה) יש לי שאלה, משלשום לפני הניתוח, לא אני בצום.. ואני רק שותה מים. הבנתי שצריך להכניס מוצרי נוזל בלבד ולא מוצק. בעקבות הקור והמצב, חשבתי להכין לי סחלב... האם כדאי?! אחרת אני רק ארתיח את החלב שיהיה חם עם דבש..

november27

New member
האם קראת את חוברת ההנחיות

שפרסם ד"ר שחר ושות'? אופירה לא כותבת בשבת, אחרים כנראה טרם נפרדו מהפוך :) ואינני מטובעת אולם למדתי שבמקרה של ספק עדיף לוותר ולגשת לפתרונות קלים ובטוחים יותר. בהצלחה, נובמבר

ברור,

בנתיים אני נשאר בצום מזון זה לא שאני רעב או משהו כזה.. בחוברות מצויין שאפשר לשתות רק חלב או משקאות צלולים. אני אמתין בסובלנות אני כל חצי שעה לוגם מים, וזה חונק אותי.. גורם לי להעלות גרפסים... וכל שעה לשרותים... אין לי תלונות האמת, שזה קל מדיי בשביל להיות ההתחלה.. צפתי ליותר געגוע למזון, אני כבר כמעט 40 שעות בלי מזון

debra36

New member
בוקר טוב ומזל טוב החלמה מהירה

עדיף להצמד לתה רותח, מים. דברים קלים.. עדיין יש בצקות מסביב למקום של הפורט הרי בכל זאת עברת ניתוח...לפעמים זה מטעה כשמרגישים טוב.. תחפש כאן אחורנית את ההוראות ותקרא טוב.הכי חשוב לדעתי זה אחרי סגירה ראשונה לתת לעצמך ללמוד את הטבעת ואיך זה משפיע על הגוף שלך. הטבעת מאד הפכפכה לפעמים ומשופעת מהמון גורמים, ויש ימים שתהיה ממש סגור וימים שתוכל לאכול כמעט הכל אז תלמד להכיר את עצמך מחדש , שיטות אכילה אחרות, יותר לאט כמויות יותר קטנות המון לעיסות.. זהו בערך הרבה הצלחה, אתה ממש תהנה מהטבעת החלמה מהירה דבי

debra36

New member
שכחתי, תנסה למצוץ קרח..זה יכול לעזור במקום

לשתות, עדיין יש לך במערכת את חומרי ההרדמה

במה הם אמורים להפריע?

נראה לי שאני אשדרג את המים הקרים שאני שותה עם תה נענע.... ואשאר על זה בנתיים.. לפחות עד מחר מחרתיים

יום שישי זה אתמול......

ולא, לא עוברים לאכול עדיין, רק אחרי 4 ימים ורק דברים רכים כמו לבן, מרק צח, מעדנים. [גבינה דווקא נתקעת אפילו שרכה]. אבל תגוון לך את השתייה. אתה יכול לשתות משקאות ממותקים זה גם יתן לך אנרגיה בנוסף לטעם אחר....... ואל תתאג, מזה שלא תוכל כמה ימים לא קורה שום דבר, זה רק השמן [עם פתח] שבנו שמאוד לחוץ מזה שלא אכלנו שום דבר. [כן, גם אני באתי משם.....
] והכי חשוב - בהצלחה

אני שונא מתוקים

זה מה שהכי מצחיק, אנשים רואים מה אני שותה ושואלים אותי "איך השמנת" אני שותה רק מים ואלכוהול.. לא שתיה חמה ואם תה אז רק עם סוכרזית.. לא קולה ומתוקים מוגזים אחרים או לא מוגזים.. לא קפה בשום אופן (חוץ מרד-בול) עם הוודקה.. אשאר על תקן מים קרים +נענע חם

LATIN GIRL77

New member
../images/Emo8.gifעוד מוקדם מדי לסחלב

זוכרת את הדיאטנית מדברת בבירור על החלב, אמרה שבימים הראשונים זה בסדר לשתות נס עם מעט חלב, זה אחד הדברים שעזרו לי לעבור את הימים האלו, השתיה החמה מקלה על תחושת הרעב והחוסר במזון. אז גם תה חם יעזור. לגבי המתוקים, גם אני לא הייתי חסידת השתיה המתוקה, רגילה משנים של דיאטה שלא לשתות, אבל אחרי הניתוח דווקא כן שתיתי, לא בכמויות אבל שוב זה גם תרם, אגב הומלץ לדלל במים כי מתוק על קיבה ריקה עלול לגרום לשלשולים. בהצלחה!!!

אופירA

New member
מנהל
בסחלב יש קורנפלור? אז אל תשתה סחלב.

חלב מלא בלי קורנפלור אתה יכול לשתות. גם דבש. קינמון. אם המים לא עוברים לך חלק עדיין, תשתה חלב מדולל קודם לכן.

למעלה