שבת שלום ומבורך

kisslali

New member
שבת שלום ומבורך

החייל שלי הגיע הביתה אחרי שלושה שבועות. יצא חמשוש כי הוא מצטיין. הלך למסיבה אתמול בלילה, אין לי מושג מתי חזר והוא עוד ישן. קמתי בשש בבוקר לבשל להכין קבבונים עם רוטב טחינה ירוקה של אהרוני. ירדתי לשוק לקנות לחם מיוחד וק"ג מקופלת. הערב בשר על האש, מחר בצהריים דגים בתנור. התינוק שלי בבית הכל במקום ואצלי הכל בסדר. שבת שלום, ללי

noa128

New member
וואלה מבורך ../images/Emo13.gif

מדמיינת לי את פרצופך הקורן מעל הסירים ללינק'ה...

פּרפרית

New member
כן, הא? הם נשארים ינוקות כל החיים..

העברת בי צמרמורת... חיילים... איך שורדים מחופשה לחופשה שלהם? שבת שלום יקירה.

איזה, איזה כיף!

ותגידי - נכון שאתם גם מספיקים קצת להיות ביחד בשביל המזון לנשמה? אח! תענוג! באמת שבת מבורך. רגע, וה
בתנור הם ברוטב או אפויים כאלה עם רוזמרין וכזה?

kisslali

New member
אז נגמר הסופ"ש

וככה: יום ו', על האש - גן עדן! יום שבת - בסוף זה היה דגים עם עשבי תיבול בתנור ותפו"א אפויים בחמאה ושום - 6 מתוך 10 - הכלים וטינופת והסרחון בכל הבית.... שמחתי נורא שהוא בא בחיי! אחרי כיבוס ייבוש קיפול וגיהוץ, בישול בכמויות, כלים, נקיונות, חדר מבולגן מחשב תפוס ושיא השיאים, נאום הגבר: תפסיקו לשאול אותי לאן אני הולך, איפה זה, עם מי, מתי אחזור, אם אני צריך כסף, אם נהנתי.... בקיצור טוב שבא וטוב שהולך... ונ.ב. לפרפרית - הוא לא בסיכון רק מתאמץ מאד, ולדעתי הסיכוי שיקרה לו משהו בצריפין קטן מהסיכון במועדונים שבהם הוא מבלה :) שבוע טוב ללי

hrabba

New member
ללייייייייייייייייייי, אין לי איציק

אז תמסרי בבקשה ד" ש לחיידק וחופש מהנההה

kisslali

New member
אמסור לו - מבטיחה

ושיהיו בריאים החיידקים האלה... לפי הכמויות שהוא אוכל הוא כנראה חיידק טורף... וגם לי אין יותר איציק וגם לו שום דבר אחר שקשור למחשב כי לא מרשים לי יותר :( ללי

hrabba

New member
ללוש, שיהיו בריאים בהחלט

אני חושבת שכבר מזמן אמרתי לך שהייתי מתה להתחלף איתך, לא? בכל אופן, המתכון שלך למטבוחה אומץ - וחוויות על איך יצא - בערב

למעלה