שבת שלום ומבורך

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
שבת שלום ומבורך

כאשר אתה שואל ילד, כמה זה 2+2 הוא מיד עונה 4 כאשר אתה שואל מיילדת בבית חולים כמה זה 2+2 היא עונה, 2+2 זה רביעייה. כאשר אתה שואל בנקאי, הוא לוקח דף ועט, עושה חישובים ואז עונה לך, לאחר חישוב עמלות זה יוצא לך 3.75 אם תשאל יהודי כמה זה 2+2 אז במקום לענות, הוא מיד ישאל ״למה אתה שואל״??? (ככה זה יהודי) עכשיו אם תשאל עו״ד כמה זה 2+2, הוא יזמין אותך לשבת ליד השולחן, יסגור את הווילונות, יגיש לך כוס קפה, יקח דף ועט ובארשת רצינות הוא יענה לך, ״בא תאמר לי, כמה אתה רוצה שזה יצא״?!? ככה זה האדם, בדרך שבה רוצה לילך, וכ״ז למה?! היות ובדרך שאדם רוצה לילך, מוליכין אותו. אם האדם ירצה מכל ליבו ויעשה השתדלות, אזי משמיים כבר יסייעו בידו. שבת שלום יקרים!!!

חורזתתתתתתתתתת!!!!!!!!!!!!!!! ביג לייק!!!!!!!!!!!

אהבתי, מעכשיו הרבנית חורזת עבורי

פנינה, יא ענקית

איך לא חשבתי שחורזת תיקח קשה שהאורז נשרף |
|
&nbsp
&nbsp
ברווז, בפעם הבאה תבקש מחורזת להכין לך אורז. היא אלופה!!!!!!!!!!

בוקר טוב פנינה ושבת שלום, ותודה לך

שהרגעת לי את חורזת כי גם לי נראה שהיא לקח את האורז השרוף יותר קשה ממני והיא נרגעה בזכותך...

אני מצטער שאני מעיר אותך בשעה כזו ביום שבת אבל הרגשתי צורך להודות לך לפני שחורזת עושה ממני ברווז ממולא באורז וצימוקים...

שתהיה לנו אחלה שבת.

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
עכשיו ברווז ישים תפוא למטה

ויציל את הסיר שלו פנינה כבר לקחה לי את התגובה הזועפת איך אפשר לשרוף אורז.

בוקר טוב ושבת שלום חורזת,
את

את בטח זוכרת שפעם היינו צריכים לנקות\לברור את האורז מכול מיני מריעין בשין שהיו בו,
וזה היה התפקיד של סבא שלי כי סבתא שלי טענה שהיא "לא רואה טוב",
בגיל 7-6 בערך, סבא שלי העביר לי את התפקיד כלאחר כבוד, והסמיך אותי לנקות את האורז,
כמו עוד כמה "סמכויות" רבות דומות וגם שונות שהוא שמח "להאציל" ולהעביר אליי ...

כך שיש לי רומן ארוך בשנים עם האורז ואני "בורר אורז מוסמך"...
אז אל תזלזלי בי בנושא ואני דורש את " כול הכבוד" המגיע לי בדין בנושא ועד הגרגר האחרון...

אגב, אני בטוח שסבתא שלי "שיחקה" לנו אותה עם האורז בטענות שווא,
כי פעם שאלתי אותה: "איך יכול להיות שאת מכניסה חוט למחט בצ'יק-צ'אק אבל את אומרת שאת לא רואה לברור אורז ?"...
היא ענתה לי: "כול אחד רואה את מה שהוא רוצה וצריך לראות, אז תסתכל על האורז ותפסיק לשאול יותר מידי שאלות"...
מאז אני כבר רואה הרבה פחות אורז אבל לא מפסיק לשאול שאלות..

רק חבל שאני לא מצליח לקבל על כולן תשובות..

שבת שלום...

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
אורז הייתי בוררת

מפורים עד פסח. בטוח שהנך יודע מדוע היום יש אורז סוגת מוכן להשריה יש מתכון שלך לא מהרשתאיך מכין אורז עם צימוקים?

למעלה