שבת שלום ומבורך

batiarr3

New member
שבת שלום ומבורך../images/Emo48.gif../images/Emo213.gif../images/Emo39.gif../images/Emo204.gif

שויי

New member
../images/Emo48.gif שבת שלום לך באטרפליי ולכל חברי ../images/Emo24.gif

ברכות לסופשבוע רגוע בריא טעים וצוחק
איזה כייף לי איתכם

שבת שלום../images/Emo140.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo48.gif

חזרנו היום משיעור קבלה מרתק. התחלנו בשבוע שעבר עונה שניה אבל המרצה שלנו הסתבך בעסקים ואני מתפללת בשבילו שלא יכנס לכלא. השעורים שלו ככ מרתקים. שתהיה שבת נפלאה לכלם.

גם היום הוא התראיין

בערוץ 2 ואני מתפללת שיצא מזה. כזה איש מבריק שבגלל היוהרה שלו הוא משלם. היה צעיר הצליח בצורה בלתי רגילה והסתבך כי רצה להציל את החברה, לווה כספים ועכשיו צריך להחזיר. והוא ככ חכם וככ מרתק שאני אפילו לא יכולה לתאר לעצמי שהוא יגיע לכלא. מתפללת בשבילו.

שבת שלום לכולכןןןןןןןןןןןןןןןן../images/Emo24.gif

והמשך שבוע מקסים
לא להתעייף עם ההכנות לחג

שבת שלום. הפוגה קלה בחגיגות מאפשרת לכתוב כמה

מילים. היינו ביום חמישי בחתונה שונה לגמרי. חתונה של צניעות (הכסף אינו מהווה בעיה). חתונה של משפחתיות ואהבה. הזוג ממרכז הארץ , הסבתא מהקיבוץ. החתונה נערכה בקיבוץ ליד בריכות הדגים, שולחנות ערוכים, אוכל צנוע, הצלם - אביו של החתן. הדי ג'יי החתן עצמו. השמחה מופלאה , האורחים מצומצמים- הקיבוץ בצפון הארץ, הגיעו רק אלה שבאמת מקורבים. היה נפלא. הצעירים נותרו לישון תחת קורת אוהל בדואי, המבוגרים פרשו למקומות לינה אחרים. אמש היינו בערב זמר . בחלקו השני הופיעה הזמרת לימור שפירא בשירי מחזות זמר מהמאה ה 19 ועד היו. מדהימה, מדהימה. הבוקר היינו בשבת חתן בערב מוזמנים לחברים וכך חולפת השבת בהמון כיף ואהבה

אנחנו שמענו את לימור שפירא

בשבת שעברה באמפיפארק בראשון. היא מקסימה איזה קול ואיזה סקסית...............

למעלה