שבת שלום ומבורך לכולם

ufo11

New member
בוקר טוב ושבת שלום:))) מה שלומכם?

מישהו פה ראה את המשחק של מכבי תל אביב אתמול? אלוהים... אין לי מילים לתאר.. המשחק המכריע הקובע מי עולה לפיינל פור.. ישבתי לי עם מותק לראות את המשחק, כשמותק כל המשחק אומרת לי "בסוף תהיה הארכה אתה תראה"... לא האמנתי... ז'לגיריס האלה כבר הובילו בערך 6, וזה היה נראה חסר סיכוי... הזמן הלך ודעך, השניות טסו להן... נשארו 2.2 שניות.... כדור מסוף המגרש, נשלח לשחקן הכי קטן במגרש שתוך חצי שניה בערך מצליח לזרוק את השלשה ולהכניס אותה פנימה להארכה:)))) אני ומותק צורחים מרוב הלם... זה היה פשוט בלתי יאומן... (בסוף מסתבר שמותק צדקה והייתה הארכה:))... הקטע המשעשע הוא שאצלי בחדר אין מתב דיגיטל, אז בסלון כשרואים טלויזיה רואים את הדברים כמה שניות אחריי... ולא הבינו למה אנחנו צורחים "ישששששששש"... פתאום אני שומע את הצרחות מהסלון:)))))) (משעשע:))) אוי אלוהים, לקח לי איזה שעה להרגע מכל הסיפור הזה.. זה היה פשוט מטורף כמו שאמרו, צריך לחלק למנויי מכבי מנוי לשח"ל, כי העונה כל משחק עלול לגרום להתקף לב... יאללה, עכשיו עוד שני משחקים והגביע שלנו!!!! כבר אמרתי בוקר טוב אגב?:))))) (מותק, בוקר טוב:) המון נשיקות
)

qt1

New member
../images/Emo87.gifפרשן ספורט מעולה../images/Emo24.gif

לא צפיתי לצערי נשמע חבל"ז
שב"ש

S E M 151

New member
אני מאלה שפרשו מלראות את המשחקים

של מכבי ת"א בשידור חיי, עוקבת רק אחרי השידורים החוזרים והתוצאות - החלטתי שהלב שלי "חלש" מידי לצורת המשחק הזו, ובבית נמאס להם לשמוע אותי צורחת על השחקנים, קופצת, קמה, הולכת, מכבה את הטלויזיה, מדליקה בחזרה וכו'..... אח"כ זה יותר קל ללב ולמוח וכמובן לכל המשפחה. מחזיקה להם אצבעות.

ufo11

New member
זה לא בסדר!!! תראי Live! נכון, כמעט

חטפנו התקף לב... אבל זה היה פשוט ענק!!! ענק!!!

qt1

New member
שבת שלום סיגלי ../images/Emo23.gif ../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

למעלה