שבת שלום ולסיכום..

שבת שלום ולסיכום..

חברות פורום יקרות וכל מי שקורא לבי אליכן ואתכן. מבינה את התהליך, מבינה אתכן ברובד הכי עמוק.
אני מאוד אוהבת לכתוב בנושא. לחקור ולדעת. אני כאן כדי להשאר.
הנהלת פורום תפוז הציעה לחברה לנהל את הפורום מקצועית והחוזה הוא למינימום זמן של שנה. כולי תקווה שתצטרפו ותכתבו ושהנושא החשוב והאמיתי יהיה להביא ילד לעולם. כי זה הכי חשוב. כל השאר גם .. אבל לא העיקר. בשביל זה אני כאן.
לכן באמת אין טעם להתווכח המציאות קיימת. אני יכולה באמת להצטער על כל אחת שרוצה לכתוב במקום אחר. אבל לא יכולה למנוע זאת ממנה. ברשותכם מכאן והלאה אמשיך לענות רק לשאלות ונושאים שמקדמים אמהות.

לילית58

New member
כשאת אומרת "לנהל את הפורום מיקצועית"

זה אומר שיש לך את כל הכישורים לניהול מיקצועי ולתת עיצות
מיקצועיות לנשים במצב נפשי מסוים?
או
העיצה המיקצועית שלך מביאה את הבנות למסלול של אמבריון?
החברה חתמה חוזה לשנה לתת עיצות מיקצועיות ללא מטרת רווח?
אילו שאלות שמקדמות אמהות אז בבקשה תיתייחסי.

אשרת 1972

New member
חלק מהמידע שנתת לא מדוייק הכיצד אם כן הפורום הוא מקצועי

הצעת לתרום עוברים דבר שאסור לפי חוק בישראל , יעצת למשהי איך להתחיל לצערי לא היה זה קשר למציאות האמיתית של התאמת המסלול , כדי לדעת לייעץ צריך להכיר את כל המסלולים ואת הטוב והרע בכל אחד מהם לדעת את ההבדלים ביניהם כך למשל שלהדסה יש רק רופאי בית ואת לא יכולה לבחור בכל רופא להבדיל ממסלולים אחרים , יתר על כן מנהל החברה שאת עובדת בה נותן פה מידע שגוי מדי פעם , לרבות תשובה שגויה לגמרי על גיור ילדי תרומת ביצית , אז שרוצים להיות מקצועים כדי להתמקצע קודם לכן .

מי שרוצה לחפש יכול למצוא - ולהמשיך להתעכב

לא הוצע כאן תרומת עוברים. וכן כולנו מכירים את החוק שאוסר זאת בישראל. לעומת זאת באוקריינה מקום אליו נוסעות נתרמות זה מותר. אני חושבת שצריך לעשות הרבה שינויים לדעתי האישית בתרומה - שנים שיש בתחום הזה קבעון ואני חושבת שהגיע הזמן לשנות את החוק. דרך אגב את חוק תרומת ביציות את יכולה לקרוא כאן בפורום כלשונו.

הגעת לפורום בו היו נשים נבונות שיודעות לעשות

חיפוש פשוט בגוגל למציאת החוק
כמעט כל אחת מאיתנו כאן קראה את החוק כשנכנסה לתוך עולם התרומת ביצית
תשובתך קצת מלגלגת על האינטיליגנציה של כל אחת מאיתנו כאן

ואו! חוזה לשנה

אני מניחה שזוהי עבודה לכל דבר.
בזמנו הניהול היה התנדבותי בלבד, מכל הלב בלבד. לא עבודה בשכר. מקסימום קרוקס או ספר מתכונים בתור מתנה לפסח.

לכן מנהלות לא מחזיקות כאן זמן רב עם תינוקות צעירים בבית. אם תפוז אכן היו רוצים ניהול אמיתי מכל הלב אבל שישרוד - בתנאים כאלה היה גם מצליח למצוא מנהלת מתוך הפורום.

ושוב הבעיה היא לא את אישית, שאני בטוחה שיש לך כוונות טובות ואמיתיות - רק שאת מייצגת חברה ולא את הנתרמות.

למעלה