שבת שלום ולבד

שבת שלום ולבד

שלומלום לכם, נילה שלי בחו"ל ואני לבד בבית, ודי בודד. מוצא את עצמי כמהה לחום ואניטימיות. סתם משתף אותכם במה שעובר לי בראש שלומלום

מייקי69

New member
גם אני לבד! איזה כייף !!!

תתחרע, בנאדם !!! תעשה מה שאסור! אל תגע בכלים שבכיור! אל תסגור את הפקק של משחת השיניים, אל תחזיר את הקרח למקפיא - גם אם נשארו קוביות בכלי, את העיתון תשאיר בשירותים, אל תנגב אחרייך את המים במקלחת, אל תעיז להזיז את הכריות למצבן המקורי. תאכל בעמידה, או מול הטלוויזיה, ותרדם חופשי על הספה, מול המונדיאל !!!! תשמע, ואל תהיה כזה אכזר! אנשים פה יורד להם ריר מהפה, ואתה מקטר? השתגעת? אגב, זה הזמן לשים את הדיסק שהיא לא ממש מחבבת, ובפול ווליום!!!! תעשה חיים !!!!!!

שלומלום של נילה תבוא פה איש יש פה

מלא מקום בשבילך הבית גדול וריק נעשה שמייח ביחד אני אפנק אותך

אוי שלומלומי נורא עצוב שאנחנו לא

גרים באותה עיר בחיי שהייתי פותחת לך עכשיו אבטיח מתוק עם גבינה בולגרית.... אז אולי ניפגש בצאט לפחות? אם אתה במרכז ואתה רוצה לבוא אלי עכשיו זה יקח לך שעתיים נסיעה לפחות אם אתה רוצה אין בעיה תודיע ואני אשלח לך טלפון שלי בתיבת מסרים הבן שלי לא יצא מהצבא השבת ואני מוזמנת לחברים פה בקיבוץ אבל אין לי כל כך חשק לצאת מהבית נראה מי יתגבר על מי החשק עלי או אני על החשק

סליחה שמתערב, רק לא מבין...

...מה זה ההגיג הזה למטה בהודעה?...

אלי דיברת? מאבקים אם לצאת או לא

אבל התקשרו אלי עכשיו ודרבנו אותי שוב אז אני יוצאת מהבית לא יאומן

שלומנילה לילה טוב קבלתי ממך מסר

אני לא יכולה לפתוח אני שוב בבית ונמאס לי כל כך מהמסרים של תפוז מהתיבה הנתקעת הזאת שאי אפשר לסמוך עליה אצלי במחשב אז יש לי אימייל אם תרצה [email protected] יש לי גם בוואלה והוטמייל אבל ביאהו הכי משתמשת

למעלה