שבת שלום וחנוכה שמח ומלא אור
ב באדי תות New member 9/12/12 #5 כבר מאוחר יקירתי..... דפקתי כבר כמה סבבים....... הכפתור כבר דוחק בפופיק....... וזוהי רק ההתחלה לה לה לה.....
כבר מאוחר יקירתי..... דפקתי כבר כמה סבבים....... הכפתור כבר דוחק בפופיק....... וזוהי רק ההתחלה לה לה לה.....
K kikale New member 10/12/12 #6 התחלתי ביקורים סדירים אצל דיאטנית לצורך השמנה .. מקווה מאוד שאעלה איזה קילו שניים בחג הזה ואת אם תמשיכי ככה תצטרכי לקחת את הדיאטנית שלי למטרה ההפוכה .... אז היזהרי נא
התחלתי ביקורים סדירים אצל דיאטנית לצורך השמנה .. מקווה מאוד שאעלה איזה קילו שניים בחג הזה ואת אם תמשיכי ככה תצטרכי לקחת את הדיאטנית שלי למטרה ההפוכה .... אז היזהרי נא
ס סבסבתא ל 11 New member 11/12/12 #8 קיקלה, לא פשוט הדבר. אנשים חושבים שאם רזים אז הכל נפלא. יש לי חברה שנלחמת להעלות כמה קילוגרמים, מאחלת לך הצלחה רבה
קיקלה, לא פשוט הדבר. אנשים חושבים שאם רזים אז הכל נפלא. יש לי חברה שנלחמת להעלות כמה קילוגרמים, מאחלת לך הצלחה רבה
K kikale New member 11/12/12 #9 הייתי אתמול בביקור החודשי אצל התזונאית ... עליתי קילו אחד שלם ... ועוד 200 גרם ( מתחרה עם נכדי תום בן השלושה חודשים מי יעלה יותר ....) הפעם אני ניצחתי .... לי .....
הייתי אתמול בביקור החודשי אצל התזונאית ... עליתי קילו אחד שלם ... ועוד 200 גרם ( מתחרה עם נכדי תום בן השלושה חודשים מי יעלה יותר ....) הפעם אני ניצחתי .... לי .....