שבת שלום ואהבה

שבת שלום ואהבה

לידידי ורעי חברי הפורום כולל ידידה חדשה יוצאת חדשה אני מרגיש קצת חולה בימים האחרונים, אבל היום נסעתי במיוחד לעבודה כדי לקרא את כל ההודעות מהשבוע האחרון, כמו שאני עושה כל יום שישי. חולה או לא חולה, קביעות היא קביעות. אתמול בלילה יצאתי לסיבוב פאבים, כמו שהוא קורה לזה, בתל אביב עם אחד מהחברים. והיה נפלא, תל אביב פתאום קבלה ניחוחות לונדון. אנשים, נשים, אהבה, מוסיקה, כוכבים, שקט ושיחות עד שעות הבוקר. אלי פלס, אני מצטרף אל אהבתך ל38 ומצרף גם את אהבתי לאהבת 38 אותך. ומרוב אהבה מה דעתכם חברים וחברות שנעשה מפגש אצלי בבית? בליל שבועות אולי? או במוצאי החג? נעשה נרות נעשה ענפים אוכל תאילנדי שאני אוהב להכין, מטאור וחברים יביאו עוד סוגי עלים, אתאיסט ... בעצם בשביל אתאיסט חייבים לעשות את המפגש במוצאי ... אז אתאיסט יביא את עצמו, וכל שאר הבחורות יבואו בגללו
. מה דעתכם??? Agootn Shabes

걸림돌이 되&#51

그러나 터키 감독은 국내 리그에서 야기된 치열한 라이벌 의식이 국가 대표팀의 결속에 않을까 우려하고 있다. 지난 달 귀네스 감독은 "대표팀 내에서까지 라이벌 의식을 느끼는 선수는 원하지 않는다. 이런 선수들이 있다면 결코 용서하지 않을 것이다."라고 단호히 말했다. 그는 국내 리그에서 라이벌 관계인 베네르바체와 베시크타스 선수들 간에 일어난 소동과 관련해 "리그 경기에서는 서로 치고 박고 싸우는 선수를 원하지 않는다"고 말했다.

אני מבין סינית אבל מה עם השאר?

והאמת שגם לי לוקח קצת זמן אז מה דעתך על תרגום?

התנצלות והבהרה

טוב אחי, כנראה שלא הובנתי ולכן הסינית אז, ראשית הנה התנצלותי, לפעמים אני מסטול וכך גם הכתיבה שלי. להלן פירוש ההודעה: 1. שבת שלום. 2. אני אוהב את כל חברי הפורום חדשים וותיקים. 3. אני מציע לעשות מפגש אצלי בבית, אולי במוצאי חג השבועות, יש מקום, אני אכין אוכל ויהיה נפלא בעז"ה. אשמח לשמוע את דעתכם. 4. אטאיסט הוא חביב הפורום (יחד עם עוד כמה מקסימים) ואם הוא יבוא זו כבר סיבה טובה שעוד הרבה יבואו. <<מני נתקף בעודף סוכר ואהבה בימים האחרונים>>

בטח! בטח!

חייבת להצטרף לווידויי האהבה ורגע לפני שנהיה פה דביק אני מתלהבת מהרעיון של מפגש במוצאי שבועות / מוצאי שבת. גם אם זה לא יהיה להרבה זמן - אנחנו נהיה שם! חנה והמשפחה המצומצמת.

רעיון מדליק

רק שאני לא בטח שאגיע מסיבות השמורות עימי (איזה דיסקרטי נהייתי).

R a c h e

New member
../images/Emo23.gif הרבה אהבה לכולם

ואם אגיע במוצאי שבועות/מוצאי שבת? מאוד מקווה שיתאפשר. רחל

למעלה