שבת שלום ,,,,,,,בריחה תהנו
S Sweet Fantasy New member 6/7/07 #3 ../images/Emo58.gif צריך לשפוך על העכבר דלק ואז להדליק אותו ולשים אותו במכונה, הוא מפסיק את הזרם ואפשר לפתוח את המכונה.. ואני תקועה.
../images/Emo58.gif צריך לשפוך על העכבר דלק ואז להדליק אותו ולשים אותו במכונה, הוא מפסיק את הזרם ואפשר לפתוח את המכונה.. ואני תקועה.
O orlyalon New member 7/7/07 #6 צריך להכניס את העבכר הבוער לתוך מכונת הכביסה. זהו נתקעתי. מקס תודה רבה על ההסבר על איך אני מצרפת תמונה ניסיתי עכשיו וקיבלתי הודעה שיש קרגע בעיות באתר
צריך להכניס את העבכר הבוער לתוך מכונת הכביסה. זהו נתקעתי. מקס תודה רבה על ההסבר על איך אני מצרפת תמונה ניסיתי עכשיו וקיבלתי הודעה שיש קרגע בעיות באתר
מ מקס6 New member 7/7/07 #7 שבוע טוב ,,,,,,,, אני לא מצליח להדלי'ק את המצית זו הבעיה שלי , בעניין ההסבר זה היה בכייף מ'קווה שתצליחי
שבוע טוב ,,,,,,,, אני לא מצליח להדלי'ק את המצית זו הבעיה שלי , בעניין ההסבר זה היה בכייף מ'קווה שתצליחי
O orlyalon New member 8/7/07 #10 אחרי שאתה שופך את הבנזין על העכבר פשוט תגרור את המצית על העכבר הספוג בנזין.
מ מקס6 New member 8/7/07 #11 כן הצלחתי ,,אבל לא הצלחתי להת'קדם ,,,,, שפכתי את החומר שהיה בב'קבו'ק ה'קטן לתוך האסלה וזהו נשארתי עם הברווז והמנ'קה אסלות
כן הצלחתי ,,אבל לא הצלחתי להת'קדם ,,,,, שפכתי את החומר שהיה בב'קבו'ק ה'קטן לתוך האסלה וזהו נשארתי עם הברווז והמנ'קה אסלות
ק קצפת~ New member 8/7/07 #8 שבוע טוב....... מישהו הצליח להתקדם במשחק הזה? אני תקועה עם עכבר מת במכונת הכביסה מה הלאה? מישהו?