שבת שלום אנשים.......

S T A R 1 1

New member
שבת שלום אנשים.......

מעניין למי אני אומרת ... בטח כולכם עושים חיים בחוף... ואני תיכף זזה לארוחת ערב. אז תהנו ותעשו חיים... ושתהיה לכם אחלה של שבת (וגם לאלו שנשארו בבית - יש כאלה?)...

גם אני בבית../images/Emo13.gif

בבוקר נסענו עם הילדים ברכבת לעתלית ומשם לפארק המים של נווה ים. בריכה, הליכה על קביים, מגלשות מים והרבה דברים טעימים והופ, שוב אנחנו בדרך הביתה ברכבת. הגעתי הביתה עם ילד אחד כבר ישן, והשני מחזיק את העיניים פקוחות עם גפרורים, גררתי את שלושתנו למיטה וקמנו רעננים כדי לרקוד לצלילי הפסטיגל
(חייבים לראות את הטוען דוהר על סוס לצלילי השירים של יובל המבולבל, רק שהסוס הוא עיפרון
) אני מקווה שעוד מעט תגמר להם הבטריה ואני אוכל להשכיב אותם כדי שאני אוכל ללכת לישון בעצמי
מחר מחכה לנו עוד יום של כיף שאני מחכה לו. שבת שלום

וואו...

נשמע כמו יום עמוס וכבר את לא יכולה לחכות למחר? כל הכבוד, איך הסתדרת מהרכבת לפארק עם שניהם מבחינת תחבורה? (או שהם גדולים מספיק להיות ברכב בלי כסאות...)

עם שניהם???

היינו 2 מבוגרים ו- 4 ילדים. נסענו במונית עד הפארק (לא יאמן שיש תחנת רכבת באמצע שכונת מגורים). במונית היו חגורות בטיחות. להיות עם הילדים זה לא תמיד קל וצריך המון סבלנות (מזל שאני נמצאת עם בן זוג שיש לו כל כך הרבה סבלנות שאין ברירה אלה להדבק ממנו), אבל הילדים שלי הם יצירת המופת שלי. גם כשבא לי לחנוק אותם. גם כשאני מעבירה בראש תרחישים של מסירה לאימוץ. גם כשהם יוצאים מיום כיף עם חיוך ענק. גם כשהם נוסעים ברכבת ומשחקים תוך כדי. גם כשהם מלטפים אותי באהבה. גם כשהם נרדמים מחובקים איתי. גם כשהם נותנים נשיקה. איך אפשר לא לחכות לעוד יום עם יצירות מופת שכאלה???

S T A R 1 1

New member
יפההההה איזה כייףףףף

חשבתי שרק הזעתות שלי יש לו עדיין אנרגיות אחריי.... זה מדהים איך אחרי יום שלם של תיזוזים ופעילות מים עדיין נשאר להם הכח להמשיך.... לפעמים בדרך חזרה אני במין פנטסיה שאחרי המקלחת מייד ירדם... רק שהמקלחת מעירה אותו לתחיה!!!

שבת שלום

לא מזמן חזרנו מהחוף. היה ממש כייפ אחלה מוזיקה מלא אנשים, שתייה וריקודים חבל שמי שלא יצא לא להגיע לא יכל לא נורא יהיו עוד הזדמנויות.. המשך ערב נעים לכולנו

שבת שלום לכולם../images/Emo140.gif

מקווה שעשיתם חיים בים (בלעדיי) ושאתם נהנים בכללי (בלעדיי) סופ"ש מקסים
על החתום: פולניה-לנד.

גם אני גם אני מתגעגעת..

מתוקה חסרת לי אתמול, שאלתי כמה פעמים אייפה את, שיר ענתה לי בכל פעם מחדש שאת ב---פיפס הרחוקה, אבל כל פעם שכחתי ושאלתי שוב...מצפה לראותך בקרוב...שבוע נפלא, ואת החיוך שלך מתוקה תשמרי טוב טוב עד שניפגש.

למעלה