שבת שלום אייל

simbav

New member
שבת שלום אייל

זקוקה לעזרתך..... יש לי בעיה שהיא נובעת משתי דעות מנוגדות מצד אחד אני רוצה קשר זוג מכיוון שאףפעם לא היה לי קשר רציני יש בי את הפחד להשאר לבד עד גיל מאוחר אך ,מצד שני כשמגיע גבר עם פוטנציאל לקשר טוב אני נרתעת נסוגה לאחור ומנסה לחבל בזה או יותר נכון אני מתחילה "לעבוד על עצמי" ולנסות לשכנע את עצמי שאני לא רוצה אותו וזה כנראה נובע מפחד לקשר. אז מה עושים?לפני שאני מחבלת בעוד הזדמנות

איל באש

New member
simbav היי../images/Emo140.gif

מה שקורה זה שאת פשוט מפחדת מעצמך, מפחדת מהרגשות שלך, מפחדת מאהבה. הפתרון הוא להתחבר לרגשות שלך, ללמוד לאהוב את עצמך, לבדוק טוב טוב אם לא מסתתרת שם איזו אמונה שאומרת "אהבה= מוות" אם כן יש לשחרר. אני מצרף פה תרגיל לשחרור אמונות מכשילות. בדקי את השאלה "מה זו מערכת יחסים עבורוי?" תגלי הרבה הפתעות ותוכלי לשחרר אמונות מכשילות על גברים ועל מערכות יחסים, . עוד מומלץ להרשות לעצמך ללכת על רגשות, להרגיש כל מה שאת מרגישה בלי לנסות לחסום ולמנוע. אם את רוצה שינוי, ורוצה מערכת יחסים בשכל אבל ברגש מפחדת זה לא יקרה לך. הרגש רוצה לומר לך משהו , הקשיבי לו. אני מזדהה איתך לי היתה אמונה "אהבה = מוות", כי נפגעתי מאוד בעברי. שבחרתי לשחרר אותה, הופיעה בחורה חדשה בחיי, זה פועל כבמטה קסם רק לרצות ולהאמין, לתרגל ולחייך.

למעלה