שבת שלום .... איזה כיף

פברואר68

New member
שבת שלום .... איזה כיף

הבית נקי הקטורת דולקת סיר הממלאים מוכן המרק מתבשל הילדים בסוף שבוע ארוך אוך אוך אצל אבא' לה ולי פתאום יש כל כך הרבה זמן לעצמי אני מאושרת זה נפלא...... סוף שבוע נעים לכולם

סופ"ש

לו חיכינו מחילת החודש סופ"ש של התייחדות בקזה שצבעה כתום צמחיה גבוהההה שתסתיר ערום מים רותחים בועות סבון שבת של אהבה בה נתנועע נזיע נטרוף נרכך נקשה נשרוט ננשוף נשלב רגליים על מותניים נחדור עמוק נתבשם בתשוקה שלנו ולא רק בה נבהל מהעוצמות..כמובן ורק אחרי כן נרדם בשינה עמוקה נתעורר בחיוך אל היחד השלם הזה נפנים שוב ושוב שיש חיים אחרי... ועתיד ענק שיש להמציאו ושעם הרגעים הקשים יש הרבה הרבה הרבה טוב ועם כל תהפוכות הלב והבטן זכינו כלכך לאהוב
שבת נהדרת נהדרת מכל הלב לכולם.

נשמע טוב נראה עוד יותר טוב

לא מצאתי אחד כזה לי...אפשר להצטרף? מה א'כפת לך ידליק לכם את הנר! תהנו בייבי...תהנו. שבת שלום-

באתי כדי........

לפתוח את הדלת לסוף השבוע הבא עלינו לטובה מי יתן ותרבחו ותסעדו "תזדעזעו" לרוב תצחקו תרקדו תהנו והעיקר תמלאו מצברים (כמובן שהתכוונתי לכל אלה שהשבת הם נטולי דרדסים
) בוקר/לילה זיווני

מצוטטת

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo16.gifשב"ש../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

זהו....... גם האורז שנישרף בחלקו נאכל א@שר לברך על המוגמר ולאחל לכל יושבי שוכבי קוראי כותבי מדמייני ומסתתרי הבית הזה שAבת שAלום ומEבורך היידה מצו' פורשת לסייאסטה המקודשת {לכל קEצת ארוך אבל חביב, שלא תדיגו ש'לא מיגוונת
}

הדלקת נרות זה ב - 16:15 ../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

ככה לפחות לפי הרכב שעבר עכשיו למטה והכריז..... שבת שלום עושים לי שמח הברסלבים האלו

מצוטטת

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

תמוהההההההה בחיי אבל איך שלא יהיה לפחות נעשה ....

למעלה