שבת שלוםם!!!

באמת מזל שלא היית! אני מנאל והחניות

פשוט נכנסו לקן שלהם והתנחלנו על הספות שלהם חן ומנאל שיחקו שש בש היה כ"כ משעמם וכל הזמן היינו צריכים לעמוד! אוף זה מציק!!!! הם לא שמעו על זה ששמים בצד עוד כסאות ליתר ביטחון?!?!

חחח רציני..

אבל לא נורא,אח"כ עשינו בילוי שאני קוראת לו "חוויה מתקנת" ..(לא,אני לא מנסה להצחיק וטוב שכך..) אמ עוד משהו ששכחתי להגיד:הספות של קן ק"ש לא רעות בכלל..

MANEL1991

New member
נכון?? הן היו די נוחות....

לפחות זה, גם ככה כל הקטע של המסכת- הכל היה ארוך ומעיק... אז לפחות שהספות יהיו נוחות כדיי שנוכל לתפוס עליהן תנוחה ולשכוח מזה שאנחנו סובלים:]

KobIPWA

New member
פוגעת בי?

הלוואי והשטות הזאת בשפה תהיה הפציעה הכי קשה שלי.

jast

New member
רינה נו באמת...

את מזה לא מעודדת, זה ממש לא נחמד כשאומרים דברים כאלה.. כמו כשאני הייתי נוסעת פעם הרבה על סקייטבורד והיו אומרים לי דברים בסיגנון "את תמותי! את תיפלי על הראש, ותמותי!! את רוצה למות?!"

KobIPWA

New member
שמעי, בסופו של דבר

אני יודע מה אני עושה. התאמנתי הרבה מאוד ואני ממשיך להתאמן. תאונות קורות, אבל הן קורות גם סתם כשהולכים ברחוב או רצים לאוטובוס.

KobIPWA

New member
נצל"ש - כתבה על חבר שלי בעיתון

תראו איזה מגניב - "ידיעות קמפוס" פרסמו כתבה שחבר טוב שלי, בר פלד, כתב להם. בר הופיע בתוכנית ההיאבקות הסאטירית "מכת מדינה". הדמות שלו הייתה "עמית רומם", השמאלני ה"גאה". בכל מקרה, הוא פרסם כתבה על איך זה להיות מתאבק צעיר. כתבה נחמדה ומשעשעת, לא רצינית מדי, ומיועדת לאנשים שלא מכירים את העסק. אם בא לכם, תקראו. אם לא, רק תסתכלו על התמונה ותראו כמה הוא חתיך
. הכתבה

למעלה