שבת שלוםם!!!

שבת שלוםם!!!

יאללה... קבלת שבת אינטרקטיבית =) דבר טוב ורע.. ומה התוכניות שלכם לסופש הזה.. וחשתי על עוד דבר מגניב.. ספרו גם על דבר מגניב או מעניין שעשיתם בשבוע שנגמר (וכמובן תמיד אתם מוזמנים גם סתם להגיד דברים) יאללה.. שבת שלום חברה

אני אני אני!!!!

דבר טוב-אתמול עשיתי עם חברה שלי קניות!!! והיה כזה כיף! למרות שהייתי הרוגה אתמול!!!! אבל קניתי בגדים ומלא דברים דבר רע- חן לוי חסמה אותי בקומונה ועקב זה אני לא מתכוונת לדבר איתה יותר ובגלל זה יש דבר טוב שהחלטנו אני ומנאל להחיות את הקומונה שלנו עקב זה דבר מעניין? אממממ עשיתי קניות!!!! חחחחחח די זה היה כ"כ כיפי כיף!!! מה אני מכוונת לעשות בסופ"ש הזה??? טוב אז ככה יש לי ערב סרט בקן בן גוריון שאני מקווה מאוד להגיע אליו אני אראה איך אני אוכל להגיע לשם כי זה ב-6 וחצי ואין כבר אוטובוסים אז אני צריכה לראות שיש לי מישהו בבית.... אז אני יוצאת עם חבר שלי עם שי שלי :) איזה כיף!!!!! וביום שבת אני הולכת בבוקר לים (הליכה ספורט עד הים) ובערב יש חג קן לק"ש ואני הולכת עם מנאל חן מתוק ורינה!!!! יהיה כיף!!! ואני אראה את בן גוריון שלי :)

גם חן לוי באה..

אז אני רואה שאנחנו 5 בסוף.. מעולה.. אולי יש מצב שאיכשהו מצליחים לגרום לעוד מישהי לבוא איתנו??

אממממ אני שאלתי את מרינה אבל היא

אמרה שהיא לא יכולה חבל..... תקשיבי קבענו בתחנה המרכזית אני וחן כי היא אמרה שהיא ואת קרובות לשם וגם מנאל קרובה אז אני גם אגיע לשם באוטו או משהו

דיברתי עם מעיין

היא אמרה שאם היא לא תהיה עייפה מהצפון ואם היא תספיק אז היא בכיף תבוא..(היא נוסעת לצפון מחר...או משהו כזה)

jast

New member
יששש!!!

דבר טוב- מישהו שאני רוצה, רוצה אותי בחזרה... דבר רע- אני כנראה לא עולה לי"א. דבר מגניב- יום רביעי הוא בא.. והיה כזה כייייףף.. יאממ... דבר אופטימי- שבוע הבא פיליפ חוזר(הפירסינג בגבה)!!!!!!!! היכונו! דבר לא אופטימי בכלל- עדיין לא מצאתי עבודה לחופש. דבר חמוד- קיבלתי 68 במגן בלשון. דבר עוד יותר חמוד- עומד להיות חופש כזה שולעטטטט!!!!!!!! דבר מפחיד- הייתה לי שיחת בנות עם אבא השבוע... תוכניות- חגקן לק"ש אולי.. ללכת לתאטרוק עם מיין אולי.. ארוחת צהריים אצל אמא... אע.!!!!

טוב אני חיחיחי

דבר טוב-ההקלה שאחרי הבגרות הראשונה!כן כן,אני את הבגרות שלי בהיסטוריה כבר עשיתי..והגישו אותי על 81
דבר רע-אמ..אח שלי היה במילואים,ואז הוא חזר..וכבר התחיל לעשות צרות,אבל לא משנה... דבר מגניב שעשיתי השבוע-אמ...למען האמת זה לא היה שבוע מי יודע מה...
אהמ אהמ אהמ. נתקעתי. שבת שלום!!

דאמט.

דבר טוב? נגמרה הצגת סוף שנה. אין עומס יותר. יומיים של שכונה בבי"ס וזהו. חופש גדול. חופש אמיתי. כזה שאני יכולה לעשות בו מה שבא לי. והייתה בסוף מסיבה משחררת, ממש משחררת. דבר רע? הזה שעומר בפתח עכשיו זה העיניים שלי, שכבר יומיים-שלושה שלמים אני דומעת/בוכה. כל הזמן. שורף לי בטירוף. סעמק. ולא עשיתי שום דבר מגניב/מעניין. שבת שלום.

כוסאמק.

דברטוב: המנ, ישנתי אצל חברה שלי. והיה מצחיק בטירוף. דבר רע: - יש לי אינפקציה מזדיינת - המקלדת מתחרפנת - אני מותנת שנה הבאה. וזהו.

MANEL1991

New member
היה וואחד שבוע:]

אוקיי אז ככה: דבר טוב- הייתה לי מסיבת סיום מדהימה!!! והיה אפטר פארטי לפנים!! אין זה היה כזה כיף... חזרנו ב7 בבוקר הכי ערניים שיש...חח דבר רע-הזוי מאוד אבל לא היו דברים רעים השבוע:] היה שבוע מגניב ביותר! סתם משו: השבוע אני אלך לתיאטרוק , חן לוי- הגם את באה?

jast

New member
אוך, ניראה לי שלא...

כמה זה עולה? אני אפעם לא הייתי שם.. ומיין רוצה שאני אבוא איתה... בכולופן, אני הולכת לחגקן של ק"ש !!!!

yedo

New member
שבת שלום

דבר טוב: סיימתי שבוע מטבח שבא מיד לאחר שבוע שמירות. דבר רע: סיימתי שבוע מטבח שבא מיד לאחר שבוע שמירות. מילה אופטימית לסיום: שלום.

למעלה