שבת שלוםם =)

שבת שלוםם =)

חחחח וואי זאת הייתה שבת אחת המצחיקות !! ( רק ספיר יודעת למה )
אבל ספיר שש.ש..שקט לא להגייד D = חחחחח.. עד 1:20 השארת אותייי ערה , נאממ ב-17.3 היה לליאת יומולדתת :) כאלו וכתבתי שאמיר יתקשר והוא לא התקשר .. חחח והיא עדיין עם הפלא' עלייה 24 שעות !!! שחחף שלך היתה לפני חודש ואת עדיין מחכה לשיחה ?! טו-אוב =] היום הישרדות אממןן יעל עם השייער היפפה הזה תעווף חח כה ספירר בכוונה ומחר יש חווופש ובע"ה יום שני יווום נדיר בשביילי P : חח רק ליאת(החדשה) יודעת למה ,,, עפתי להתכונן ל-2 הכתבות ומבחן באיננגליש אז שבת שללווום ושבוע טוףף "}

../images/Emo207.gifתגידו, למישהו יש בטעות תמונת HQ

של אמיר? זאת אומר באיכות טובה? [ואם כן, תוכלו לשים פה? טנקס]

היי קוואליטי

באיכות גבוהה.. זאת אומרת שאם אני אשתמש בתמונה בפוטושופ לא יהיו עליה ריבועים והאיכות לא תרד ותטשטש את התמונה..
אני בטוחה שיש לך

oOosapiroOo

New member
שבוע טובבבב

נוףף איזה לילה העברת ליי חחחחחחחחחחחח אני לא אומרת כלום אל תדאגי חחחחח

לילה טוב!!!!!

אנייי מתההה כאן!! ביום ראשון אמורים להתקשר לאמא שלי מהתחרות שנרשמתי אליה של הכישרון נולד בעיר שלי..אמורים לתת לה פרטים על האודישנים....אני לא יודעת איזה שיר לשיר שם... חשבתי או על מבול או אם אלה החיים של קרן פלס, או קליפה של איה כורם, או מותר לך של אמירושש.. הקטע שהכל יוצא לי גרוע אז אני לא יודעת מה לבחור

תודה..../images/Emo13.gif

וואיי אני רק חושבת על האודישן וכבר רועדות לי הברכיים...
השופטים של התחרות יבחרו 15 שיעלו לתחרות... ואני מאוד מקווה שהילדה הכי מטומטמת[סורי אבל זה נכון] בבצפר שלי לא תבוא להיבחן!!!!!!!
כי בדרך כלשהי היא מזייפת ברמות שזה לא לתאר אבל אוהבים את זה...איךךך לעזזל??? איךךך?? היה כוכב נולד בבצפר שלי והיא זכתה...ובפורים היא שרה את השיר שאיתו היא זכתה ואני השתגעתי...אחרי כל הברה היא מזייפת!! אני לא נירשמתי לכוכב נולד הזה כי זה היה בבצפר שלי...והבצפר שלי..זה..הבצפר שלי
ואני לא ממש אוהבת לשיר מול אנשים שאני מכירה...לא יודעת למה... טוב אני בכיוון ל חפירה..עדיף שאני אפסיק כאן!!

למעלה