שבת שלוםם
R R o T e M18 New member 23/5/08 #2 שבת שלום../images/Emo104.gif שיהיה לכולם שבת שלום ומבורכת שבת שקטה ונעימה
נ נופר195 New member 23/5/08 #3 לרותם ליייי רותם שהיה לך האחלה שבת נשמה היה לי כיף לרואות אותך נתגעגה אליך נשיקות וחיבוקים ממממממממממוווואאאאאההה
לרותם ליייי רותם שהיה לך האחלה שבת נשמה היה לי כיף לרואות אותך נתגעגה אליך נשיקות וחיבוקים ממממממממממוווואאאאאההה
R R o T e M18 New member 23/5/08 #4 נופר../images/Emo13.gif תודה רבה מותק גמלי היה כיף לראות אותך מואהההההההה
E eLiRaN DaVlAs1 New member 24/5/08 #14 ../images/Emo41.gif שרית חדד בהר הרצל עם ביצוע מדהים ../images/Emo41.gif זה למי שמתגעגע .. שימו לב לסלסול ששרית הביאה אותה בפזמון הראש מצמרר
../images/Emo41.gif שרית חדד בהר הרצל עם ביצוע מדהים ../images/Emo41.gif זה למי שמתגעגע .. שימו לב לסלסול ששרית הביאה אותה בפזמון הראש מצמרר
מ משה 102 New member 25/5/08 #17 מסכים איתך אני בכלל לא מבין איך יכול להיות ששרית הסכימה לשיר לכבוד בית"ר אחרי שלפני שנתיים היא שרה לחיפה!!
מסכים איתך אני בכלל לא מבין איך יכול להיות ששרית הסכימה לשיר לכבוד בית"ר אחרי שלפני שנתיים היא שרה לחיפה!!
מ משה 102 New member 26/5/08 #20 בכל זאת זה לא הגיוני ששרית תעשה דבר כזה היא הרי בכל זאת שרה שיר אליפות לחיפה!