שבת שלוםםם

שבת שלוםםם

היי לכולם היום התחלתי לאכול פירה ומעדנים הדיאטנית רשמה לי שמותר לי לשתות עד 10 כוסות מים ביום....הזוי לא ??? ובקשר לאוכל אכלתי כמעט מעדן שלם זה לא טוב לא ?

שב"ש../images/Emo13.gif רגע רגע, קצת פרטים לפני הכל

מתי נותחת? איזה ניתוח? אם עשית שרוול - חובה(!) לשתות לפחות 10 כוסות מים ביום, אז זה לא הזוי. מעדן זה בסדר, השאלה היא כמה אחוזי שומן וקלוריות יש בו. מצד שני - את בהתחלה, כך שאת צריכה את הקלוריות.. המממ... מירב.

אז ככה

נותחתי ביום שני השבוע עשיתי טבעת.. השאלה הכללית היא מתי מותר לי לאכול כבר סלט בא לי רצח ולמה התחושת רעב לא עוזבת אותי :( היום התחלתי פירה אגב ומה עם המים מותר יותר ???אני צמאה

אין לי מושג ורבע מושג בענייני טבעת

אבל את מוזמנת לחיפוש המתקדם של הפורום, אני מניחה שתמצאי שם את מבוקשך - דיסקסו את זה פה אלפי פעמים... או שפשוט תחכי למוצ"ש ואופירA (אופירה) תענה לך
(או מישהו אחר, כמובן...) מירב.

שלום פנתרה

מזל טוב על הטבעת החדשה ! ישנן חוקים להתנהלות עם טבעת בשלושה שבועות הראשונים. כאשר בשבוע הראשון את אמורה לרק לשתות מים/חלב/ריוויון. אסורה אכילה של מוצרי מזון או יוגורטים. לא גבינות, לא קוטג, לא יוגורטים... אם את כבר מנסה פירה, אז שיהיה מאד דליל. לגבי השבוע השני.. שאת יכולה להתחיל אחרי 4 ימי ניתוח (היום במקרה שלך) או ביום שני. ציטוט של אופירה: כלכלת שבוע שני: פירה תפוחי אדמה דליל, ירקות מבושלים מעוכים, ירקות חיים, גבינות ומעדנים, דייסות סולת/קורנפלור/קוואקר/אורז, ממרח חומוס/טחינה/טונה/אבוקדו/ביצים מעוכות היטב עם מיונז או שמן, פתית, פרכיות, מרק טחון, פסטה מבושלת רך מאוד ומעוכה. אפשר לאכול מזה בלי הגבלת כמות, כדי לשבוע. וכמובן כלכלת השבוע השלישי: בשר טחון, דג טחון, עוף מבושל רך מאוד, קרקרים, אורז, פסטה (מבושלים רך).

אופירA

New member
מנהל
למה הזוי? למה לא טוב?

תעזרי לי להבין את החשיבה שלך. לשתות 2 ליטר מים ביום זה הזוי? זה בדיוק מה שאדם שמן צריך לעשות אם הוא רוצה לרזות ולהיות בריא. אז למה הזוי? כמה מים את חושבת שאדם צריך לשתות ביום? לאכול מעדן שלם - למה זה לא טוב? את רוצה לאכול רבע מעדן? ברור שאת צריכה לאכול מעדן שלם, ובמשך כל היום גם כמה מעדנים ולא רק אחד. לא חיים כל היממה ממעדן אחד. התחלת לאכול פירה ומעדנים. תמשיכי לנסות גבינה לבנה (בנפרד), ואם את אוהבת - דייסת קורנפלור, ממרחים (חומוס, טחינה, אבוקדו). אם הכל בסדר, את יכולה לנסות ירקות חיים - כל ירק בנפרד: עגבניה, מלפפון, פלפל, בצל. לא לאכול בינתיים חסה ופטרוזיליה. אם הירקות החיים עברו בסדר, אין בעיה שתאכלי סלט. אם ניסית טחינה בנפרד, אפשר לערבב סלט עם טחינה וכד'. תחושת הרעב לא עוזבת אותך כי הגוף שלך הבריא, ברוך ה', והוא רוצה לאכול. הוא לא שבע ממעדן ופירה דליל. הוא רוצה אוכל. אבל הוא לא יכול לקבל מה שהוא רוצה אלא רק לפי הסדר והכללים, אז הוא רעב. זה יעבור. תאכלי הרבה פירה וגבינה, כדי לשבוע. תשתי הרבה, כדי לשבוע ולהיות בריאה. את צמאה כנראה בגלל שאינך שותה הרבה. אין לי מושג למה את עושה את זה...

למעלה