שבת שלוםםםם!!!!!! מה התוכניות שלכם להיום?
S S h a k s h u k A New member 12/4/04 #3 ../images/Emo6.gifאיזה חמודה חחח אם זה כ"כ חשוב לך, הייתי בבית עם כמה חברות וראיתי הארי פוטר 2
F FDNYCarlos New member 14/4/04 #4 ../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif חחח רציתי לפתח שיחה מגניבב הארי פוטר הא? בערוצי זהב דיגיטלי נכון?
../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif חחח רציתי לפתח שיחה מגניבב הארי פוטר הא? בערוצי זהב דיגיטלי נכון?
S S h a k s h u k A New member 14/4/04 #5 אני לא כ"כ אוהבת, וכן בדיגיטלי../images/Emo13.gif אולי בקרוב עושים לי יס למישהו יש פה יס?- אני מזה לא אוהבת את זה, אין שם ערוץ 3
אני לא כ"כ אוהבת, וכן בדיגיטלי../images/Emo13.gif אולי בקרוב עושים לי יס למישהו יש פה יס?- אני מזה לא אוהבת את זה, אין שם ערוץ 3
@ @יעל@ New member 15/4/04 #6 לי יש יססססססססססס ואני גאה בזה שיש לי יס!!!!!!!!!! ויש להם ערוץ 3!!! אומנם בלי הפקות המקור של הכבלים אבל יש ערוץ 3.... מה שבטוח שאם מישמרת וכל הסדרות של וורנר ישודרו. זה יהיה בערוץ 3 של יס ולא בכבלים. כי הם אלה שהסתכסכו איתם דרך אגב הסרטים שלהם בערוצי סרטים יותר טובים.
לי יש יססססססססססס ואני גאה בזה שיש לי יס!!!!!!!!!! ויש להם ערוץ 3!!! אומנם בלי הפקות המקור של הכבלים אבל יש ערוץ 3.... מה שבטוח שאם מישמרת וכל הסדרות של וורנר ישודרו. זה יהיה בערוץ 3 של יס ולא בכבלים. כי הם אלה שהסתכסכו איתם דרך אגב הסרטים שלהם בערוצי סרטים יותר טובים.
P Principesa Reut New member 18/4/04 #8 אבל אין להם גיא פינס../images/Emo70.gif זאת הסיבה היחידה שאני לא רוצה לעבור ליס
נ נועה167 New member 19/4/04 #9 נכון!! בהתחלה גם אני רציתי יס, אבל בגלל שלא היה סטאר וורלד וגיא פינס... אב עכשיו יש סטאר וורלד, אז רק גיא פינס חסר! אבל אין סיכוי שיהיה... חבל!
נכון!! בהתחלה גם אני רציתי יס, אבל בגלל שלא היה סטאר וורלד וגיא פינס... אב עכשיו יש סטאר וורלד, אז רק גיא פינס חסר! אבל אין סיכוי שיהיה... חבל!