שבת שלוםםםםםםם :)::))

טוששש

New member
שבת שלוםםםם גם לך...=]

וגם לכן יפות שלייי

שבת שלום גם לךךך ../images/Emo9.gif כנסווווווווווו

שבת שלום לרועי שבת שלום לסנדרה שבת שלום לאור שבת שלום לירדן שבת שלום לטל שבת שלום לאורנית שבת שלום לחופית שבת שלום לתהילה שבת שלום להדר שבת שלום לתמי שבת שלום לשירה שבת שלום ללין שבת שלום לטוליי שבת שלום לצליל לשבת שלום לאושרי סיסו שבת שלום לכל פורום 1417
התחרפנתייי
אפצייייייי אפציייייייי אפציייייייי חח יצא 3 ברוך ה' אני מצוננתתתת

חח את יודעת מה אומרים כשעושים

3 אפצים?! יעני במקום לבריאות לבריאות לבריאות אז אפצי-בריאות אפצי-חיים ארוכים אפצי- אושר ועושר חח אבל זה סתם.. אהה וותרגישי טוב חיים שליי

בקשה חיימשלייי../images/Emo172.gif

אוהבת אותך יפה שלי :] אוהבת אותך יפה שלי :] אוהבת אותך יפה שלי :] אוהבת אותך יפה שלי :] אוהבת אותך יפה שלי :] אוהבת אותך יפה שלי :] אוהבת אותך יפה שלי :] אוהבת אותך יפה שלי :] אוהבת אותך יפה שלי :] אוהבת אותך יפה שלי :] אוהבת אותך יפה שלי :] אוהבת אותך יפה שלי :] אוהבת אותך יפה שלי :] אוהבת אותך יפה שלי :] אוהבת אותך יפה שלי :] אוהבת אותך יפה שלי :] אוהבת אותך יפה שלי :] אוהבת אותך יפה שלי :] אוהבת אותך יפה שלי :] אוהבת אותך יפה שלי :] אוהבת אותך יפה שלי :] אוהבת אותך יפה שלי :] אוהבת אותך יפה שלי :] אוהבת אותך יפה שלי :] אוהבת אותך יפה שלי :] אוהבת אותך יפה שלי :] אוהבת אותך יפה שלי :] חח חשתי בשין..:][:

חח כפרה עלייך.!

האאהבהה שליייייייייי אליייךך ע-צ-ו-מ-ה! איןן לךך מושששששששששששששששגגגג בשיטט כמהה אני אוהבתת אותךךךךךך! שלמותת שלייייייייייייייייי!! אתת האורר בחחחחחחחיי..:][: אנא בחיבק חביבה דייליי.:][:

חחחחחחחחחחחח דייליייייייייייייייי

חח למה המילה הזאת מצחיקה אותייייי?!?!? אני א---ו---ה---ב---ת א...ו...ת...ך!!!!!!!!!

למעלה