שבת רעה לי.

מיסטר x

New member
שבת רעה לי.

שבת שלום לכולם, לי זו פעם ראשונה בפורום והיום הספקתי לאבד חבר שמת לו סתם ככה בגיל 30 איזה חרא!!

מבין אותך-ואני איתך

אני בהחלט יכול להבין אותך אני איבדתי חברים, אמנם לא סתם ככה ממחלה או משהו כזה אבל, איבדתי. לצערי גם חוויתי איך זה שהחבר שלך מפרפר לך בידיים ואתה לא יודע מה לעשות ולבסוף אתה מאבד אותו. והיינו בסך הכל בני 21 מיסטרX לצערי אני עברתי את זה, ולשמחתי יש בי כוח לעזור בכל דרך שאפשר לאחרים אני איתך באתי-

אורית 36

New member
מיסטר X

מיסטר X שבת שלום לך.. אולי כדאי להתחיל בברכת ברוך הבא ? אז..ברוך הבא! לאבד חבר... אני לא רוצה לחשוב על זה אפילו. וגם יודעת שאין מילים שינחמו עכשיו. מחר יום חדש. הלוואי שהשמש שתזרח עליך תפיג ולו במעט את הערפל..את העננים שסובבים אותך היום. יודע מה אמרה פעם אנה פרנק? ``אני לא חושבת על כל הסבל, אלא על היופי שעוד קיים`` בברכת שבת שלום וברוך הבא אורית 36

חגית...36

New member
מיסטר x ברוך בואך

יודעת אני מה זה לאבד אדם אהוב, ויודעת שאין מילים להקל על הכאב, אבל יודעת אני שכאן בחדרנו תוכל לחייך ואפילו להינות ולו רק לזמן קצר, יש כאן אנשים נפלאים, חמים ורגישים. ליבי איתך חגית...36

ליאתוש

New member
מיסטר X

שבת שלום גם לך וברוך הבא לפורום משתתפת בצערך על מות חברך וליבי יוצא לאותה המשפחה שאיבדה את יקירה ליאתוש

מיסטר

צר לי מאוד על אובדנך... לאבד יקיר זה תמיד קשה... ברוך בואך לפורום זה ונשמח כולנו לעזור לך להתמודד. ליהי

למעלה