שבת ראשונה לבד

destiny36

New member
../images/Emo8.gif

שיהיה שבוע טוב

אני עשיתי לי כלל

שבת בלי הילדים היא שבת נטו בשבילי - לא נוגעת בכביסה, לא מתקרבת למגב. אפילו לא "מסדרת קצת" את הבית. את כל אלו אני משלימה במוצאי שבת אחרי שהם חוזרים הביתה והולכים לישון. שבת בלי היא שבת להטענת מצברים. הכל יכול לחכות. מאוד שמחה שנהנית השבת...

../images/Emo23.gif כמה חסר לי לשמוע אבאאאא

כמה משעמם לשתות קפה לבד בבוקר כמה קשה לראות חדרים ריקים בבית כמה קשה לשבת לאכול לבד כמה קשה אין על מה לדבר כי הילדים לא בבית כמה טוב שהם חוזרים יש אור בבית יש תנועה יש בשביל מה לחיות ילדים בבית אור בבית החיים הטובים נעשה יחד בכמה שיותר לבלות

לא היה חסר

התגעגעתי אליהם, כן אבל לזמן מה זה היה נחמד שהם לא היו עכשיו הם פה, האור חזר הרעש גם ואיתו הבלאגן... טוב לי שיש גם כך וגם כך

רק רגש

New member
הלבד הזה נהדר וממכר

לא להיות חייב לאף אחד בלי רעש בלי בקשות בשרשרת מנוחה לנפש פעם בשבועיים, לפעמים חושב איך פעם היסתדרתי בלי זה?

חן חן40

New member
כן בהחלט

קל להתרגל לשקט אחת לשבועיים. אבל זה לא השקט לכשעצמו מבחינתי זה מנוחה לגוף ולנשמה לקראת שבועיים עמוסים, צפופים ורועשים סביב ילדיי. שבועיים של השקעה, דאגה, של להיות שם עבורם. והפעם בשבועיים מנוחה מאפשרת לי צבירת כח לעוד שבועיים. זה חשוב, חשוב לדעת לצרוך את זה גם בזוגיות אבל כשאין זוגיות על אחת כמה וכמה.

פריבלגיה מופלאה

חמשיששבת ללא השובבים
השקט ,ובייחוד הזמן שעומד לרשותנו ולא הרשות שמכתיב הזמן... איזה סופש זה היה...
החיים יפים !

עש לילה

New member
שבת ראשונה לבד

נכון זה כיף אבל בהתחלה קצת מפחיד השקט הפתאומי לא רגילים

רחלי228

New member
הכי כיף בשבתות כאלה

לקום מתי שהגוף רוצה. לא מתי שהמציאות מחייבת. לעשות מה שבא, לקחת את הזמן באיזי. אחחחחחח....שבת מופלאה. בלי אף תוכנית ....וגדושה ועמוסה בחויה...

למעלה