שבת ראשונה לבד

שבת ראשונה לבד

מתעוררת בשמונה וחצי. שקט. אין רעש של ערוץ הילדים, אין כדורגל במסדרון, אין אמאאא הוא לא נותן לי את המחשב. ואוו! אפשר גם ככה? מתהפכת לצד השני. עשר. שוב פוקחת עיניים. שולחת יד עצלה לשלט, ערוץ החיים הטובים מזמזם ברקע. עוד רבע שעה חולפת. שקט. כל כך שקט. קמה בעיניים חצי עצומות, מדליקה את הקומקום במטבח. כוס קפה והעיתון. השמש מציצה. פתחתי את כל החלונות. רדיו עם גלגלצ. מדליקה את המחשב, בודקת אם משהו מסעיר קרה במשך הלילה. עוד מעט אחליט מה בא לי לעשות. אחחחחץ מי אמר שהחיים אינם יפים?

עשר שנים לא ישנתי לבד, לגמרי לבד

בלי בעל, בלי ילדים. חשבתי שיהיה קשה אבל היה נפלא!

כן נכון את יודעת מה אומרת האמרה

היכולת להיות לבד אין נפלא ממנה ההכרח להיות לבד אין עצוב ממנה שבת נפלאה לך הגמד

../images/Emo45.gif תיארת את הבוקר שלי

בדיוק! ואני גם עוברת במאפיה ביום שישי וקונה לי פינוקים שיהיה ליד הקפה...

דאגתי גם לזה

וגם לספר טוב שיהיה ליד המיטה ולא בישלתי כי לא בא לי ולא הפעלתי מכונת כביסה ולא רחצתי את הכלים....

destiny36

New member
גרוש כמו רווק לפעמים

ככה נראים סופי השבוע שלי (פעמים בשבועיים) הכלים מחכים (עד שעה לפני שהם חוזרים) הבית קצת מבולגן (עד כמה שאני יודעת לבלגן) העיתון מפוזר (סתם סתם מנסה לא הולך לי לפזר) אין בישולים (חוץ ממשהו קטן שישאר גם לבנים כשהם חוזרים .גם רעבים) הטרנינג עדין עלי (לא יורד עד לפני שהם חוזרים או שיוצאת למשמרת) בקיצר לא ממהרת לשום מקום לא מחויבת לשום דבר לא חייבת לעשות דבר כיף? קצת כן קצת לא קצת משעמם קצת סתמי וקצת ..נעים לפעמים

אמבטיה?

לפעמים בשישי אני מנצלת את המים (תמיד שוכחת לכבות את השעון האוטומטי של הדוד) לאמבטיה... הספר לידי המיטה כלים שטפתי אתמול בצהריים, מאז יש רק את הכוס קפה שלי אוכלת אצל אמא
את המכונה הפעלתי רק כדי לכבס את הבגדים העדינים שלי, אלו שצריך לכבס לבד ואף פעם לא יוצא (נו, אז מה אם החולצה הכי היפה שלי שוכבת בסל הכביסה כבר חודשיים, כנראה שלא ממש הייתי צריכה אותה
) הגיע הזמן לנמנם קצת לפני ארוחת הצהריים, לא?

"מלכת האמבטיה"

בשבוע שעבר, לרגל החגיגות, החלטתי שאני צריכה אמבטיה מילאתי מים חמים חמים הבאתי כמה נרות ריחניים פיזרתי מלח אמבט במים הבאתי כוס קפה וספר שקעתי לתוך המים החמים....... אוחחח איך שאני הולכת להתענג עכשיו. לא ממש הצלחתי לקרוא כי הספר נרטב בכל פעם שהפכתי דף עברה דקה שתיים משעמם לי! תוך חמש דקות הייתי בחוץ העיקר הכוונה.......

../images/Emo3.gifאני צריכה ללמד אותך?

מגבת אחת מגולגלת מאחורי הראש מגבת שניה ליד האמבטיה לייבוש הידיים הטלפון בהישג יד ובכלל, למצבים כאלה עדיף כתב-עת כמו "את" (קיבלתי במתנה עם חידוש המנוי ל"מעריב לילדים").. וכמו שאמרת - העיקר הכוונה!

מתולתל

New member
בפעם הבאה תזמיני אותי

ככה ירטבו כל הדפים של הספר, אבל לפחות לא יהיה משעמם.

destiny36

New member
ראבק עם הלבד הזה

מקשיבה למרגלית דקות לפני יציאה ..והלב מרשרש..
זה הכל משמים לא נפגשנו פתאום ..מתגשם החלום דאג'וו כבר היה לי מעולם לא כזה מנשקת את שפתך ומקוה שזה זה..כמה טוב..טוב לאהוב! די נשבר לי הלבד הזה חחחחחחחחחחחחחח בא לי לעשות ג'קוזי ושיבוא להפריע לי במקום לתפוס את המקל הארוך שיבוא לשפשף לי את הגב
לא רוצה לבד נחנקתי מהשבתות של הלבד הזה גזרתי על עצמי לבד ארוך מידי זהו ! נשברתי

מתוקה שלי כל הרעיון הוא בחירה

אם בא לי להיות יחד אני יחד אבל אם בא לי להיות לבד... אני יכולה!!! וזה כל ההבדל

destiny36

New member
גם אני ../images/Emo13.gif כמובן מבחירה

אף אחד לא הכריח אותי אף אחד לא מנע ממני אבל הייתי חייבת את הזמן הזה לעצמי עכשו מרגישה שמיציתי את הלבד האהוב הזה והגיע הזמן ללבד אחר ..בתוך יחד מלא!

destiny36

New member
נראה לי שפטטי להגיב כמוך

אבל בהתחשב במקום הזה שכל אחד חושב שהוא מכיר .זה בסדר . ממני אליך
בסוף עוד תתגבר
.

למעלה