שבת קשה

טילי66

New member
שבת קשה

היום נסעתי לבעלי עם בני הצעיר היה פשוט מזעזע הוא בכלל לא יכול לעמוד לא הבנתי כלום הדיבור לקוי לגמרי שוב הרביץ בלילה יש לו יד נפוחה לגמרי אתמול בני הגדול היה וחזר במצב רוח טוב היה מרוצה מההליכה היום פשוט נפילה איומה.ביום שני אני בשיחה עם עו"ס הבן שלי החזיר אותי וחזר לגלעד.בערב אקבל דיווח וכמובן מחר אצלצל למחלקה.שיהיה לכולנו שבוע טוב ובשורות טובות עד כמה שאפשר.

תמר, מה שחשוב זה שתפנימי שזה המצב האובייקטיבי

בעלך נמצא במקום מצויין. יתכן ההעברתו מהבית גרמה להרעה זמנית, ואולי אם היה נשאר בבית ההרעה הזו היתה חלה אחרי מספר קטן של ימים, אבל בגדול ההשפעה על העברתו היא חיובית עליו, על בנייך וצריכה להיות חיובית גם עלייך. זה שעד עכשיו לא השלמת עם המצב מראה שאת צריכה לעבוד על עצמך. שיחות עם ספיכולוג/ית טובה יכולות להועיל מאד, וכמובן קבוצת תמיכה, אלא שהקבוצה בגבעתיים מתכנסת רק אחת לחודש ואת זקוקה לשיחות הרבה יותר תכופות. תראי שבסופו של דבר תשלימי עם המצב ותדעי לנצל אותו לטובתך.

ענתי44

New member
יקירה, שולחת לך ../images/Emo24.gif

אני יודעת כמה קשה לכם, כמה מחריד מה שקורה. אבל אני בטוחה שהוא יאוזן על ידי תרופות, והמצב ישתפר.

ואחרי הדכאון,

מה אפשר לעשות? חרא של מצב ואי אפשר לעשות כלום רק לקבל אותו. מבאס, אבל זהו זה. החיים ממשיכים למרות הכל...

אגסיל

New member
תמר, קשה לתאר את מה שעובר עלייך

המצב באמת קשה אך תתעודדי בכך שבעלך בטיפול טוב ובמקום מצויין. הבנים עוזרים לך ומעודדים אותך וכעת חישבי במיוחד על עצמך ותראי את חצי הכוס המלאה. אני בטוחה שהכדורים שיאזנו את בעלך בסופו של דבר יעזרו לו להרגע . מאחלת לך רק בשורות טובות שבוע טוב לילי

למעלה