"שבת סיכום" מס´ 5
אפתח בהשתלחות קטנה באדון לאזרוס שברוב חוצפתו לא
מסר לי ד"ש בשידור כמובן שאני אתעלם מעצם קיומו עד אשר אבוא על סיפוקי וארגע (או עד שאני אקבל ד"ש שאני אשמע...) הפינה אגב הומוריסטית מי שלא נאה לו שיילך יראה את הזוועה מתי כספי
(או שמה הגזמתי עם קללתי
) בכל אופן נתחיל
דיוור ישיר
נפתח בבעיה הטראנס אטלנטית של גברת צרות בשמים* שגם הלכה ובגדה בבעלה העובד, גם נכנסה להריון וגם שואלת איפה טעיתי... אחרי ניתוח מעמיק של הארוע, התייעצות עם מיטב המוחות ותחקיר מעמיק באורך 10,000 המילה גילה את הטעות של גברת צרות בשמים* הטעות הייתה כמובן השפתון אותו היא שמה בבוקר יום א´ בעת נהיגה במכונית שפתון זה גרם לרצף של תקלות חמורות בינהם שפיכת הקפה של הנהג שנסע לצידה, גשמי זעף אשר גרמו להחלקת הכביש התמוטטות הממשלה, הווצרות הזוועה המתי כספית ועוד צרות צרורות למינהם מסקנה
: אידיוט מי שהמציא את הליפסטיק
אוכל לנחמך שאת בחברה טובה
מברק שכזה
הבעיה השנייה שצצה בפורמינו הייתה של סנופי גירל שעשתה שחוררה את בטנה למען עגיל בטבור הבעיה שעומדת בדרכה היא בעיה שולית הנקראת "המשפחה שלה" שלה היא צריכה לספר על העגיל משפחה למי שלא יודע זן נדיר אשר מפריע בד"כ להתנהלות החיים התקינה סנופי לא יודעת באיזו דרך היא תספר לאימא שכנראה תקל שבץ אחרי שיתגלה לה, שבתה שתבדל לחיים ארוכים חוררה את בטנה ואפילו לא הציעה לה לתלות כביסה ע"י השחלת חוט בחור שנוצר בבטנה אכן החיים קשים נו לפחות העגיל לא בפטמה....
מכתב ובול
הבעיה השלישית שהוצגה השבוע הייתה של דןצ יקירינו שהעלה את הטענה הפשוטה "לא להאמין לאף אחד" כל המפלגות הבטיחו הבטחה ולא קיימו וחמור מכך אפי הבטיחה לשנות את הסקר אך לא שינתה לאחר לחצים בלתי פוסקים התחוור לכולם בעייתה של אפי היא סנילית נו אפעס רק זהירות מארונות
אפתח בהשתלחות קטנה באדון לאזרוס שברוב חוצפתו לא