"שבת סיכום" מס´ 4

d@r121

New member
"שבת סיכום" מס´ 4

חישוב זריז מראה שאני שהתחלתי את הפינה הכי מאוחר מכולם נמצא ראשון עם הפינות מה גם שהפינה חוגגת חודש (כן חבר´ס בחודש יש 4 שבועות... אין מה לעשות עובדה קיימת
) נו לרגל האירוע פינה חגיגית אפשר לשרשר ברכות
חברים
לשוגר בייב יש חיים שלווים המצב הכלכלי עבר חף מעליה היא מסתדרת נהדר עם חמותה היא אוהבת לרקוד לשיר ולשחק טאקי בשעות הפנאי רק דבר אחד מציק לא, דבר שגורם לה לחוסר נוחות מירבי היא שונאת את החברים של בעלה... הם יותר גדולים ממנה בכמה שנים טובות הם יותר זקנים ממנה בכמה שנים טובות הם יותר מיותרים ממנה בכמה שנים טובות אההה והם חברים של בעלה נו שאלה יהיו הצרות של כולנו.... בכל מקרה את לא חייבת ללכת איתו אבל עצה קטנה... אל תנהגי ככה
רק בישראל
הדיון השני שזרם בפורום השבוע היה השאלה של טאז ששאלה: למה לכל הרוחות אנחנו עורים לטרמפים אז בתור אחד שעדיין לא זכה להגיע לגיל הרישיון (עוד שנה יא מנייק) ואפילו בהוצאת תעודת זהות יש בעיות (אני אדם עסוק אין לי זמן להצטלם לתמונת פספורט) הגעתי למסקנה הברורה אנחנו עוצרים לטרמפיסטים מזדמנים בגלל שאנחנו ישראלים והרי יש את המשפט "כל ישראל חברים" טאז ידידי תוכל להתנחם בעובדה שיש גם טרמפיסטים שלא פועלים בהכרח על הכביש *עד כאן הקטע הרגשני והפטריוטי פסקה הבאה חוזרת להיות שנונה כרגיל*
בנות בראון
פסקה זו מוקדשת למירב ד שנסעה לה לקיבוץ מידי פעם היא נכנסה לדווח איך הולך לה שם ואנחנו שידועים בשם השני שלנו אפי היקרה-תמיכה דאגנו לעודד אותה אז מירב קחי עידוד מפה
יש דברים יותר גרועים לכי תמצאי איזה עגל חביב דברי איתו טפחי אותו סרקי לו את השער ועשי לו צמות הרחיבי את קשרייך (לא בשיער...) החברותיים כי סוף סוף עשית את זה את חופשייה רק שמרי טוב טוב על הדברים שלך סוף שבוע רגוע ושבוע שקט ונעים

וואלה??

לא ידעתי על הקטע עם הכוכבית 72....טוב לדעת. וכהרגלך בקודש, גרמת לי להתמוגג עד אין קץ. זה נדיר, ואם אפשר שזה לא יקרה שוב, היות וחיוכים גורמים לקמטים ליד העיניים.

maayan15

New member
חודש זה הרבה זמן....

מזל-טוב!!
מי ייתן והפינה תמשיך לשגשג וכל זה.... וכרגיל- שנון, מצחיק, מעולה...

מירב ד

New member
וואו... ../images/Emo9.gif ../images/Emo24.gif

פסקה שלמה רק בשבילי!!! אני ממש מתרגשת! תודה רבה על החיזוקים והעידודים.... מחר בבוקר אני חוזרת לקיבוץ.. מקווה שדברים יסתדרו.... תודה לכולם!! מירב קיבוצניקית

למעלה