שבת מנוחה + Dumb ways to die

שבת מנוחה + Dumb ways to die

בעולם בו כל אחת ואחד מאיתנו יכולים פשוט לצאת לרחוב ולהידקר בסכין מעובר אורח לא כל כך תמים, חבל לבזבז את האנרגיות על הקלדת מקשים סרקסטית

צאו החוצה ! השמש זורחת (לעת עתה) ! let's bask in its beauty & warmth !

מעביר כאן קישור להמחשת הרעיון שהחיים קצרים.

סופ"ש רגוע ושבת מנוחה !

אילת72

New member
שבת רגועה גם לך

ואחרי שרכבתי אתמול על אופניי החדשות (בלילה, לבד, בחושך, בכביש הראשי) תאמין לי, החיים קצרים, ופלא שהצלחתי להגיע הביתה in one piece.. (אגב, רכבתי פשוט כי הנחתי שהפדיחה תהיה גדולה יותר ללכת איתן ברגל, מאשר לזגזג כמו מישהו שלא רכב יותר מעשרים שנה
.. בדיעבד, אולי היה עדיף ברגל... לא נורא, יש פה פארק על יד, אני אתאמן בינתיים עם הברווזים...בשמש היפה שיצאה לה היום!

אח, איזה יום יפה

חנהר

New member
סופ״ש רגוע ונעים לכולכם

הכי חשוב להתרכז במה שעושה לנו טוב וכיף וליהנות מזה, כמה שפחות לחשוב על איך ומה, כמה שיותר לעשות מה שמתחשק באמת. כמו שאיילת אמרה לי במפגש יחד עם משה את המשמעות של carpe diem, אני הולכת להוציא זאת לפועל.

שלכם,
חנה

אילת72

New member
גם פה כבר לא

סתם עשתה טיזינג השמש הזאת... לא נורא, ככה יש לי תרוץ להשאר בבית לעבוד. אני אחכה שהיא תצא...אם זה לא יעזור, אני אלך להוציא אותה בכח...

Row123

New member
אנחנו הלכנו לראות אותו מגיע.....

סינטרקלאס....
עמדנו בתוך ענן של מים קפואים מעל שעה...
והוא בא... וגם הם העבדים הקטנים והשחורים שאף אחד לא שם לב שהם סובלים מגזענות משוועת עם הפיאות הקטנות והמקורזלות שלהם
קיבלנו ממתקים .... הוא הגיע ואיתו הדמעות כי הוא לא ראה ולא לחץ את היד השנה...
אבל לא נורא עכשיו הוא הגיע לטלויזיה בבית והכל שוב שמח ומרגש.... וחם!!!

הכי קרוב לצבעים שמצאתי.... בתפוז לא שמעו על הקדוש...

taltaal

New member
גם אני

למרות שאני מזמן לא ילדה... הייתי חייבת לראות סינטה קלאס, אבל הספקנו רק לסוף התהלוכה שלו, באסה.
מזל שיש שנה הבאה :)
רק חבל שכל העיר אחרי זה הייתה מסריחה מ"יציאות של סוסים"... (נזהרת לא להשתמש במילים לא יאות בפורום).
אבל זה היה מסריח!!!

למעלה