שבת מבוזבזת

רחלילי

New member
שבת מבוזבזת

היינו עכשיו עם החברים בקיסריה במקום נוראי. התבאסתי לאללה כי לא רק שהם מסכנים נאלצו לחכות בתור קרוב לשעה למרות שהזמינו מהבוקר מקום!!! (מזל שאיחרנו - הגענו בדיוק אחרי שהם התיישבו) המקום היה על הפנים, יש לו חלונות לים אבל החלונות מלוכלכים, שירות על הפנים, היה ממש צריך לרדוף אחרי המלצרים, מחירים בשמיים ואוכל מגעיל. והאקוסטיקה נוראיתאי אפשר לדבר כי לא שומעים זה את זה - וחבל כי זו חבורה שעדש כולם יחד נפגשים... לוקח זמן. זה היה יותר כמו מאכליה, מין שובע-סנטר יותר מאשר מסעדה. עכשיו הבטן שלי מתהפכת. נפרדנו לשלום מיותר מידי כסף, ותאמינו לי, על כלום. אייל אמר לי בדרך שמרוב שאני סבלתי שם בטוח אני אכתוב את זה כאן וזה נכון כי לפחות אני מוציאה את זה החוצה אולי אני ארגיש יותר טוב.

fila

New member
היי רחלי אני כאן../images/Emo13.gif

תכף מחזירה לך מסר. חבל שהתאכזבת כ"כ מהמסעדה

רחלילי

New member
קשה לי לומר - חושבת שבסדר

במסגרת זו שאני מנסה להיות נחמדה ולא חמוצה אז אני חושבת שבסדר. היה נחמד, וסיפורים מצחיקים והיו כמובן גם דודים שלי. בכל זאת הלכתי לישון בלילה עם הרגשה מוזרה. מה כן? אוכל יצא מעולה. אתי@ עשיתי את הכרוביות האפויות הללו שלך ואני חייבת להתוודא שהייתי מאד מאד ספקנית לגביהן ועשיתי רק כי אמרת שזה יוצא מעולה, ואכן כך - יצא מעדן מדהים שעושים בשתי דקות ולא ידעו ממה זה! (הרוטב כלומר). אז ממש תודה, אתי@!!!

אתי@

New member
../images/Emo6.gif שמחה שאהבת, זה באמת נשמע מוזר

אבל יוצא משגע

gmgy

New member
מה זה המקום הזה?!

אולי כדאי להזהיר מפניו?

רחלילי

New member
המקום היה פעם נחשב לממש טוב אבל

שינה בעלים קוראים לו הצלבנים משהו. ]ונדק הצלבנים. על הפנים. מיקום מעולה וזהו. חבל על המאמץ הזמן והכסף. בימים טרופים אלה שעסקים נסגרים על ימין ועל שמאל המקום הזה עובד בשבת נון סטופ מלא עד אפס מקום כאילו הכל בארץ סבבה. אולי לכן הם שמים זי# על הלקוחות שלהם וגם שמו לנו כמה סלטים מסכנים קטנים וחייבו את השולחן ב-80 שח ככה סתם בלי לשאול. 80! שח? על מה?! כל זוג יצא בנזק של 220-250 שח על מנת דג וכוס קולה לאדם.

הילית*

New member
איזה בעסה...

מכירה את ההרגשה של ארוחה שמשלמים עליה המון ויוצאים רעבים. הייתי בכמה כאלו במהלך חיי ובכל זאת, למרות שהשבת כבר עפה לה ולא הכי בנעימים מקווה שהשבוע הבא יהיה טוב יותר !

dorlim

New member
באסה ../images/Emo10.gif בפעם הבאה מקום אחר ../images/Emo13.gif

למעלה