שבת כלה, חוויה למי?

שבת כלה, חוויה למי?

מה דעתכן על שבת כלה? (לא בגילאי 18 20 שאז החברות עדין רווקות ובהתלהבות...) דעתי, כאב ראש לכלה וטירחה לחברות. לאחרונה יצא לי לראות שזה ירד קצת מהפרק והכלה (שנשארת לבד) או מתארחת, או מזמינה חברה שתים קרובות ונגמר הסיפור וכל הצדדים מרוצים. אבל, יש גם את אלו (בנות 24!) שלא מוותרות ומאד רוצות שיעלו וישמחו אותה למרות שתשמעו שם סיפורי סבתא מהנשואות יותר מאשר שירים לכלה... בכל אופן, אני באופן אישי יצאתי מהסיפור אז אם יש עוד איזה כלה שחושבת לעשות שבת כלה וברור לה שאני מגיעה... אז הרי הודעה חגיגית, אני מחוץ לסיפור! מה דעתכן בנושא? אוהבות, נהנות או מהמתעצלות?

להבה 24

New member
חחח צודקת לחלוטין. שבת כלה היא זמן

להתלהבות האחרונה לפני האירוע, הגעגועים לחתן, ההתרגשות שלפני, חוויות הרווקות אז... אני ארצה לחלוק את השבת הזו עם כמה נפשות קרובות ולא בהמוניות עם כל המכרות. כבודם במקומם מונח אז... שיבואו לחתונה!

יעלוש1701

New member
שבוע טוב

אני מוותרת על זה שבת כלה שכל אחת תישאר בביתה לדעתי זה כאבי ראש...... אין לי בעיה שחברה הכי קרובה תהיה איתי אבל לא מעבר לזה .

חלושקית

New member
אני אישית,

לא אוהבת, אבל ברגע שמדובר בכלה צעירה.. זה יכול להיות נחמד ומהנה, אם לא אז... אין טעם ``בחגיגה`` הסתמית.. החברות נשואות ואף עם ילדים, כך שחבל על הזמן.

רוי6לי

New member
צודקת לגמרי..

בשבת האחרונה שלי בתור רווקה אני מעדיפה להיות עם המשפחה,ההורים..ולא עם חבורת בנות מזמרות..ובמיוחד שכיום רובן נשואות..

kiss 18

New member
אני לא הייתי הולכת לשבת כלה, אני פשוט ...

מה"לא אוהבות" אפילו בגיל שלי אני לא מתה על זה, ק"ו בגיל 24 , וגם שיש נשואות.. בקיצור, שבת כלה לא בשבילי..!!

איזה מגניב, שיחת בנות.,.

העיקר שאני לא היחידה שמצתי את הנושא..... לא שהפריעה לי להיות היחידה... מענין לראות שיש עוד שחושבות ככה.... כנראה שזה ענין של גיל..

תלוי למי...

הכלה ממש נהנת מהצומי והאהבה שמרעיפים עליה, החברות נהנות מהפגישה, במיוחד אם זה אחרי שהן סיימו את הסמינר אבל (ומניסיון...) תמיד אלה שסובלות ומבטיחות לעצמן שזאת הפעם האחרונה שהן נכנעות לשטות הזאת זה הבנות שהארגון והתוכניות נופלות עליהן... אבל בשביל לשמח כלה... יום אחד בעז``ה כולנו נהיה כלות ונרצה את הצומי והאהבה...

מוותרת מראש על ה`צומי` הנ`ל.

הצעירות צריכות אולי את הצומי אבל המבוגרות יותר לא בענין כ`כ. ואת כל הפגישה הזאת בין הבנות אז נכון שזה נחמד אבל אל תשכחי שנראה אותם בחתונה...... אז אני מבינה שאת בעד. חופשי אבל אני לא מגיעה ולא מארגנת.....

אני לא בעד...

אני פשוט חושבת שמי רוצה את הצומי הזה נותנים לה אותו... ולהיות עם חברה שבת ולהיות איתה חתונה זה ממש לא אותו דבר... אני אישית לא נראה לי שארצה...

למעלה