שבת יא', זה כבר פה...

שבת יא', זה כבר פה...

. שימו לב: שבת יא' תתקיים ממש בשישבת הקרובים. לא לשכוח: נפגשים בתחנה מרכזחת ת"א ב14:00. מחיר: 20 ש"ח, שק שינה וכסף לנסיעות. השבת מתקיימת בברקן. לכל שאלה 0523984448 אהרונה

../images/Emo208.gif

לא לשכוח שהמפגש בתחנה המרכזית בקומה 6 ליד המודיעין. תרימו טלפון כשאתם מגיעים!! יום מקסים, אהרונה.

Atex445

New member
יש לי פה שאלה..

רציתי לדעת,חוץ מהשק שינה וכסף עוד משהו? בנוסף,רציתי לשאול האם למישהו יש מושג,איך מגיעים מכפר סבא לתחנה מרכזית ת"א,איזה קו לקחת. בתודה,חברכם,הנאמן,לאוניד

המודגשים הם יותר רלווטים מבחינת השעה

אגד 567 אקספרס כפר סבא - תחנה מרכזית 12:20 002 תל אביב יפו - תחנה מרכזית חדשה 13:13 אגד 567 אקספרס כפר סבא - תחנה מרכזית 12:40 002 תל אביב יפו - תחנה מרכזית חדשה 13:33 אגד 567 אקספרס כפר סבא - תחנה מרכזית 13:00 002 תל אביב יפו - תחנה מרכזית חדשה 13:53 אגד 641 מאסף כפר סבא - משטרת כפר סבא/אורט 13:16 תל אביב יפו - תחנה מרכזית חדשה 14:01 אגד 567 אקספרס כפר סבא - תחנה מרכזית 13:20 002 תל אביב יפו - תחנה מרכזית חדשה 14:13 אגד 567 אקספרס כפר סבא - תחנה מרכזית 13:40 002 תל אביב יפו - תחנה מרכזית חדשה 14:33 **אם משהו לא ברור תשאל.. הוספתי עוד קווים אם תפספס את המודגשים..... (אגב, אהרונה, זה לא רציץ 7 בתחנה המרכזית?)

Atex445

New member
שאלה

האוטובוס 567 יוצא מכפר סבא,בשעות 12:20, 12:40 13:00 ומגיע לתל-אביב תחנה מרכיזת?

בישי89

New member
לאו....

הגיע הזמן, אני חושבת שאתה בוגר מספיק בשביל שאני אתן לך את זה... תשמור על זה כבבת עיניך! שנן כל מילה, כל מספר וכל אות הוסף למועודפים תזכור את הכתובת ברצוני להעניק לך את.............................. הקישור של האתר "אוטובוסים-מודיעין תחבורה ציבורית" http://otobusim.co.il/otobusim/Front/homepage.asp?domain=otobusim.com& נכס לכל ישראלי שמכבד את עצמו

Atex445

New member
זה ציניות?

בכל מקרה תודה על האתר,נשתמש בו בחוכמה...

כן....

השלושה הראשונים יוצאים מתחנה מרכזית כ"פ, רציץ 2. אי אפשר להתבלבל, תחנה אחרונה זה תחנה מרכזית חדשה בת"א... בכל אופן קח איתך את המספר של אהרונה ותהיה בקשר. אני אראה אותך אולי מחר בערב...

Atex445

New member
עוד שאלה,

האם זה בתחנה מרכזית? או תחנת המרכיזת החדשה?

לאוניד...

תחנה מרכזית החדשה. משם לוקחים את האוטובוס לברקן. אם קובעים איתך ביום שישי בבוקר כנראה מתכוונים לתחנה מרכזית החדשה. אם קובעים איתך ביום שישי בערב ואומרים לך להביא 100 שקל וזה לא בשביל נסיעות, אז זה לא שבת של התנועה, זו לא שבת חינוכית, וכנראה גם המדריכה לא עברה קורס מד"צים- אז זה בתחנה מרכזית הישנה.

למעלה